Martial mégtöbb játékpercet kaphat

A múlt hétvégi, Manchester City elleni derbi elleni vereség egyik pozitívuma a Manchester United támadójának, Anthony Martialnak második félidőben mutatott teljesítménye volt.


A francia a második félidőben lépett pályára és két góllal járult hozzá a United hátrányának csökkentéséhez. Ezt megelőzően Martial csak a Liverpool elleni 2-1-es siker alkalmával tudott pályára lépni a szezonban miután a felkészülési időszakban kisebb sérülést szenvedett.

 

A támadó 3 gólt is lőtt a nyári túra során és úgy tűnt, hogy akár a csapat kulcsembere is lehet, ezen pedig a vasárnapi vereség sem változtatott, mivel Martial impozáns teljesítménnyel tért vissza és újabb játékpercek kerülhetnek a lábába ma este, az Omonia Nicosia elleni Európa-liga találkozón.

 

"Örülünk, hogy visszatért" - mondta Ten Hag a klubmédiának adott interjújában. "De óvatosan, lépésről-lépésre fogjuk őt visszahozni a pályára. Legutóbb nagyjából 35 percet játszott, ami jó és most ezt majd növelni fogjuk, de meccsről-meccsre fogunk haladni és sok meccsünk lesz."

 

Arra a kérdésre is hamarosan fény derül, hogy a United menedzsere a kezdőbe nevezi-e ma este a Nicosia ellen a francia csatárt, aki nagyon szeretné folytatni a gólgyártást.

 

 

Ahogy a holland mester említette, a Vörös Ördögöknek sok, szám szerint 9 meccse van októberben és mindössze 3 nappal az Omonia ellen vívott mérkőzést követően már az Evertonnal mérkőznek.

 

Ten Hag korábban már világossá tette, hogy nem fogja siettetni a sérülésből visszatérő játékosait, nagyon úgy fest, hogy a következő hetekben Martial játékideje növekedni fog, mivel nagyon sűrű a menetrend a hazai és a nemzetközi porondon is.

 

A 26 éves játékosnak az is eltökélt szándéka, hogy újra beverekszi magát a francia válogatott világbajnoki keretébe, mivel vészesen közeleg az év végén megrendezésre kerülő torna.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!