Scholes: Ferguson új csapatot épít ha szükséges

Paul Scholes kifejtette, Sir Alex Fergusonnak nem kell félnie a következõ United felépítésétõl a nyári átigazolási idõszakban.


A Vörös Ördögöknél nagy jövés-menés várható ezen a nyáron, miután a Gary Neville, Edwin van der Sar, Paul Scholes trió bejelentette visszavonulását, míg Owen Hargreavesszel nem hosszabított szerzõdést a klub vezetõsége.

 

Az érkezõk oldalán egyelõre az utánpótlás válogatott Phil Jones az egyedüli név, de egyre több játékos neve merül fel napról napra, mint biztos érkezõ az Old Traffordon, és Scholes szerint a menedzsernek nem lehetnek aggályai afelõl, hogy a szükséges változtatásokat véghez viheti csapatán.

 

"A menedzser tudni fogja, mire lesz szüksége, ha játékosokat kell vásárolnia de az is lehet, hogy elégedett lesz az aktuális keretével" - kezdte az egykori középpályás.

 

"Az elmúlt években nem igazán kellett nagy figyelmet fordítania az igazolásokra és ha most majd úgy érzi, hogy most jött el az idõ, akkor megteszi majd a megfelelõ lépéseket. Mostanra már három-négy komplett csapatot épített fel manchesteri karriere során és ha egy újat kell majd építenie, akkor megteszi."

 

 

Nem lesz egyszerû feladat Sir Alex Ferguson számára a Scholes kiválásával megjelenõ kreativitáshiányt pótolni a középpályán. Az pletykalapok leginkább a Wesley Sneijder, Luka Modric, Samir Nasri hármast emlegetik utódként, akik valószínûleg nagy pénzmozgás ellenében tennék csak át székhelyüket Manchesterben, de a csapat keretében több felnõtt és ifjúsági játékos is alkalmas lehetne a középpálya karmesteri pozícióját betölteni, és a házonbelüli pótlást tartja megoldásként maga Scholes is.

 

"Szerintem nincs szükség az én pótlásomra" - tette hozzá.

 

"Egyébként nem tudom, hogy mi az igazság azt illetõen, hogy ki veszi át a helyem. Ez a menedzseren és a stábján múlik. Nincs kétségem azt illetõen, hogy rengeteg tehetség van a klubnál. Csak rá kell nézni az idei ifjúsági csapatunkra és hogy mit értek el. Van köztük néhány nagyszerû játékos is."

 

"Azok is nagyszerû játékosok, akikkel szóba hoztak minket az utóbbi idõszakban. Biztos vagyok benne, hogy a menedzser akár vásárol, akár házon belül oldja meg az új középpályás beépítését, a legjobb döntést fogja hozni és olyan sikeres lesz a csapatttal, hogy képes lesz a Barcelona szintjét felülmúlni."

 

Most, hogy már csak az oldalvonal mellõl szemléli a játékot, Scholes elárulta, hogy élvezi az uborkaszezonnal járó átigazolási pletykaáradatot.

 

"Nagyszerûek" - vallotta be.

 

"Még amikor játékos voltam, mindig izgatott, hogy azokkal a klasszis játékosokkal együtt játszhassak, akikkel szóba hoztak minket. Most már szurkolóként a fiammal együtt nagyon reméljük, hogy sikerül a világ legjobb játékosait a klubhoz csábítani és a következõ évben még erõsebbé tesznek majd minket."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!