Hírek Martial állapotáról

Bár az Everton elleni győzelem pozitív eredmény a Manchester United számára, az örömöt beárnyékolja, hogy a jó formában lévő csatár, Anthony Martial 29 percet követően lecserélésre került.


A francia csatár kezdőként lépett pályára a Goodison Parkban és zsinórban a 3. meccsén szeretett volna betalálni a Manchester City elleni duplája, valamint az Omonia Nicosia elleni összecsapásokat követően, de egy sérülés miatt kénytelen volt idő előtt elhagyni a játékteret.

 

Martial helyére Cristiano Ronaldo érkezett, akinek történelmi, 700. találata végül győztes gólnak is bizonyult. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatójában Erik ten Hagot a francia támadó állapotáról is kérdezték.

 

"Előbb látnom kell őt" - mondta a United menedzsere. "Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi ez, vagy, hogy mennyire súlyos."

 

 

"Várjuk meg a következő 24 órát, megnézzük milyen az állapota és utána tudok majd válaszolni is."

 

A BT Sportnak adott interjújában a holland elmondta, hogy szerinte nem a korábbi sérülés újult ki Martialnál, amely miatt hetekig nem volt bevethető a szezon kezdete óta.

 

"Nem, nem hiszem, hogy a korábbi sérülése újult volna ki. Ez valami más, mert a hátára panaszkodott."

 

Annak ellenére, hogy a francia csupán 29 percet töltött a pályán, fontos szerepet játszott Iwobi gólját követően az egyenlítésben, amely találatot végül Antony szerezte meg.

 

"Fontos volt" - mondta Ten Hag Martial közreműködésével kapcsolatban a United egyenlítő találatával kapcsolatban. Szépen összehozták a gólt Antony-val, úgyhogy elégedett vagyok."

 

Mivel a Vörös Ördögök csütörtökön az Omonia Nicosia ellen lépnek pályára az Old Traffordon, majd a Szarkákkal mérkőznek meg hétvégén, a szurkolók bíznak benne, hogy Martial állapotával kapcsolatban jó híreket kapnak a napokban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!