Martial még nem bevethető

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere tájékoztatta a sajtót Anthony Martial állapotáról.


A csatár az Everton ellen 2-1-re megnyert bajnokin sérült meg, melyen egy gólpassz került a neve mellé, miután közreműködött Antony egyenlítő találatában.

 

Sajnos a 29. percben a francia játékost le kellett cserélni és szemmel láthatóan szomorúan adta át helyét Cristiano Ronaldonak.

 

Martialt hosszasan és alaposan kezelték azt követően, hogy a felkészülési időszakban Achilles-ín problémája volt és visszatérését követően a Manchester City ellen kétszer, míg az Omonia Nicosia ellen 1 alkalommal eredményes is tudott lenni, valamint kiemelkedően teljesített a Liverpool ellen megnyert rangadón is.

 

Ten Hag az Everton elleni találkozót követően azt mondta, hogy a következő 24 órában megvizsgálják Martial és csak ezt követően fog bármit is mondani játékosa állapotáról.

 

 

"Ma nem edzett, meglátjuk vasárnapig mire lesz képes. Többször is beszélgettem vele a sérülésekkel kapcsolatban. Ezek nagyon kiábrándítóak számára. Szerintem amikor pályán volt jól teljesített, még múlt vasárnap is. Gólpasszt adott Antony-nak és nagyon jól játszott. Lesérült, ami nagyon frusztráló számára."

 

A United csütörtök este az Omoniaval mérkőzik meg és céljuk, hogy egy újabb győzelemmel továbbra is nyomás alatt tartsák a csoportelső Real Sociedad csapatát. A Vörös Ördögök 6 ponttal rendelkeznek, ami 3-mal kevesebb, mint a spanyol riválisnak, akik eddig mindhárom mérkőzésüket megnyerték. 

 

Vasárnap pedig ismét kemény feladat vár a rekordbajnokra, ugyanis a Szarkák érkeznek az Old Traffordra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!