Ten Hag: Bruno többet jelent a góloknál és gólpasszoknál

Erik ten Hag szerint Bruno Fernandes Manchester Unitedre gyakorolt hatása nem csak a gólokban és gólpasszokban rejlik.


A portugál középpályás nemrégiben arról beszélt, hogy mennyire örül, hogy gólt szerzett és ily módon segítette a Unitedet, de a menedzser szerint a szezonban a legnagyobb hatása Fernandesnek vitathatatlanul máshol vot.

 

Bruno a 2022/23-as idényben eddig 1 gólt és 2 gólpasszt jegyez, ám Ten Hag számára nem ezek a statisztikák mutatják meg a középpályás fontosságát a csapat számára.

 

Noha, a támadóharmadban mutatott eredmények és a sikeres befejezések nyilvánvalóan fontosak, Erik kiemelte, hogy nem csak ebben rejlik egy játékos befolyása. 

 

"Szerintem Bruno nagyon jól játszik a szezonban és azt látom, hogy egyre többre képes és gólokat és gólpasszokat is produkál" - mondta Erik.

 

 

"De úgy gondolom, hogy nem csak a találatokban való szerepe jelentős, hanem számos más aspektusban is hatalmas szerepe van a csapatban."

 

"A támadásokban, a kreativitásban, a mozgás felépítésében és az átmenetekben is mindkét oldalon a védekezést követően nagyszerű és nagyon jó munkát végez, így nagyon elégedett vagyok a teljesítményével."

 

Bruno csapatkapitányként vezeti a Vörös Ördögöket Harry Maguire távollétében, vezetői képességei pedig úgy újabb olyan területnek számítanak, mellyel Ten Hag szintén elégedett.

 

"Ez is egy olyan dolog, ami lenyűgözően hatott rám és azt gondolom, hogy ő igazán példamutató személyiség" - tette hozzá Erik.

 

"Az, ahogyan játszik, ahogyan motiválja a társakat maga körül igazán jó példa és rengeteg energiát ad a csapatnak és ez nagyon jó, elégedett vagyok vele."

 

"Tudom, hogy jönni fognak tőle a gólok és a gólpasszok is és még ennél is több minden."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 12. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!