Smallingék nem tudták legyõzni Ukrajnát

A United két fiatal középhátvédje, Phil Jones és Chris Smalling is játszott Ukrajna ellen, de az U21-es válogatott most nem járt sikerrel.


Mivel csak 0:0-ás döntetlent játszottak, vasárnap dõl el továbbjutásuk. A Vörös Ördögök csatára, Danny Welbeck végig játszotta a 90 percet, de kihagyott egy, egy az egy elleni ziccert, amit ha berúg, megnyerik a mérkõzést.

 

Eközben Ukrajna legnagyobb helyzete akkor jött, amikor Jones tõle szokatlan módon hibázott és Zozuyla lõhette kapura a labdát. Szerencsére a lövést blokkolták.

 

Smalling, Jones és Welbeck mellett a negyedik Vörös Ördög, Tom Cleverley csere volt, de nem játszott a meccsen.

 

 

Korábban De Gea - aki állítólag már megegyezett a Vörös Ördögökkel - gól nélkül hozta le csapata Csehország elleni mérkõzését. Spanyolország 2:0-ra nyert, mindkét találatot a Deportivo fiatal csatára, Adrian szerezte.

 

Ez volt a csehek elsõ veresége, és vasárnap az angolokkal játszanak, hogy eldõljön, ki jut tovább.

 

Phil Jones interjúja a mérkõzés után: "Meg kell nyernünk az utolsó mérkõzést. Mindent egy lapra kell feltennünk és keményen dolgozunk, hogy elérjük a célunkat."

 

Társa, Smalling hozzátette: "Szeretek vele játszani. Olvas a gondolataimban és én is az övében. Remek védõpárost alkotunk."

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!