Rashford: Végig nyugodtak voltunk

Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök 3-0-ra nyertek a Sheriff Tiraspol ellen az Old Traffordon, Rashford arra buzdítja társait, hogy legyen még könyörtelenebbek a jövőbeli meccseken.


A 24 éves játékos csereként lépett pályára a második félidőben az utolsó előtt csoportmérkőzésen és központi szerepet töltött be a másik csatár, Cristiano Ronaldo mellett.

 

Nem sokkal a 60. perc után Rashford Luke Shaw beadását juttatta fejjel a kapuba, ezzel megduplázva a Vörös Ördögök előnyét, aztán Erik ten Hag csapata bebiztosította győzelmét, Marcus pedig dicsérte csapattársait, hogy végig nagyon higgadtak tudtak maradni.

 

"Szerintem volt bennünk frusztráció, de higgadtság is" - mondta Rashford a BT Sportnak, amikor azt firtatták, hogy a United csak 1 gólos előnnyel vonult az öltözőbe a félidőben.

 

"Nyugodtnak kell lenned és folyamatosan megteremteni a lehetőségeket, majd pontosnak lenni és befejezni góllal az akciókat, itt pedig olykor magadra kell vállalnod a felelősséget."

 

 

"Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy gólt szereztünk már a félidő előtt, az nagy segítség volt. A második félidőben kerestük a lehetőséget az előny növelésére és meg is találtuk."

 

A győzelemnek köszönhetően a United továbbra is esélyes arra, hogy a csoport első helyén végezzen és elkerülje a rájátszást. A jövő héten legalább két góllal kell nyerniük a Sociedad vendégeként ehhez.

 

"Meg kell próbálnunk két góllal nyerni" - tette hozzá Marcus. "Azt fogjuk tenni, amit mindig is, megpróbálunk helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni és megpróbálunk jól védekezni."

 

"Nehéz meccs lesz, de várjuk a kihívást."

 

A Vörös Ördögök már hét meccs óta veretlenek minden sorozatot figyelembe véve és Rashford úgy véli, hogy társaival sikerült jól alkalmazkodniuk Ten Hag módszereihez.

 

"Szerintem nagyon sok kemény munka és idő kellett ahhoz, hogy változni és alkalmazkodni tudjunk, de mostmár egyre jobban megértjük őt."

 

"Többször kapott gól nélkül fejezzük be a találkozóinkat, jobban védekezünk, de több gólt kell szereznünk, viszont a ma esti 3 gól nagyon jó számunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!