Ten Hag reméli, hogy Rashfordnak meglesz a 100. gólja a Unitedben

Marcus Rashford a csütörtöki, Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga találkozón 99-re növelte góljainak számát a Manchester Unitedben.


A csereként beállt támadó gyorsan megszerezte csapata 2. találatát Luke Shaw beadását követően és így egyre előrébb kerül a United legendáinak illusztris listáján.

 

Ha Rashford eredményes lenne a West Ham elleni bajnokin, akik ellen a legutóbbi szezonban gólt szerzett, akkor meglenne neki a 100. gólja a Unitedben mindössze néhány órával születésnapja előtt, ami hétfőre esik.

 

Meccsnapi interjújában a csapat holland menedzsere, Erik ten Hag megosztotta az újságírókkal, hogy nagyon várja, hogy a fiatal angol támadó elérje ezt a mérföldkövet.

 

"Igen, ez meg fog történni" - mondta Erik arról, hogy Rashford megszerzi-e 100. gólját.

 

 

"Természetesen az a legfontosabb, hogy nyerjünk, ezt szerintem Marcus is tudja és ő mindig igazi csapatjátékosként viselkedik, de azért van a pályán, hogy gólokat szerezzen. Amikor minden jól jön ki és helyzetbe kerül, akkor képes gólt lőni, meg kell próbálnia eltalálni a kaput és értékesíteni a helyzeteket."

 

"Remélem, hogy vasárnap is így lesz, de biztosan hamarosan eljön ez a mérföldkő, ami hatalmas teljesítmény egy olyan játékostól, aki még csak most hétfőn tölti a 25-öt."

 

Amint Rashford megszerzi 100. gólját, felkerül a United legendáinak listájára. George Best 22 évesen érte el a bűvös 100-as határt, míg Wayne Rooney és Sir Bobby Charlton 23 esztendősek voltak ekkor.

 

Ronaldo szintén 23 éves volt, amikor megszerezte 100. találatát a Vörös Ördögök színeiben, míg Dennis Law és Dennis Viollet 24 évesek voltak.

 

Rashford a csapat eddigi legeredményesebb góllövője a szezonban 6 góllal és Ten Hag irányítása alatt egyre jobbnak tűnik a formája. A West Ham ellen Marcus eddig 4 találatot ért el és reméli, hogy 25. születésnapját már a United "századosaként" ünnepelheti majd.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - West Ham

Premier League, 14. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!