Scholes élvezi az edzõi szerepet

A frissen visszavonult Paul Scholes bár még nincs teljesen tisztában edzõi feladataival, mindenkit lenyûgözött tapasztalata, akikkel együtt dolgozott.


Miután 17 éves, csodálatos játékos karriert futott a Manchester Unitednél, Scholes Sir Alex felbecsülhetetlen kincsévé vált, aki nagyon élvezi új, edzõi feladatkörét.

"Nem vagyok biztos abban, mit is vár el a menedzser tõlem, mit tegyek, de alig tudom kivárni" - kezdte a legvörösebb Vörös Ördög. "Apró dolgokat csináltam. Természetesen ez teljesen más és nagyon szeretnék segíteni a játékosoknak, ahogyan csak tudok."

"Még nem tettem sokat, de amit igen, azt nagyon élveztem. Nem tekintek nagyon elõre. Szeretnék elindulni ebben, belerázódni, remélhetõleg el tudom végezni a munkám."

"Ha meg tudom tenni, olyan jó akarok lenni, amilyen csak lehetek. Nem tudom, milyen szinten lesz a legkellemesebb nekem, de ami jön, azt fogom tenni. Ha kapok bizalmat, megteszem majd ami tõlem telik."

 


A híresen szerény Paul elismeri, régóta gondolkozott azon, vajon milyen edzõ vagy menedzser lesz belõle és úgy véli, hamarosan megkapja a választ az új szerepkörérõl.

"Úgy gondolod, a vég sosem jön el és nem gondolsz arra, mit tennél utána" - folytatta Scholes. "Az utolsó hat hónapban mindig errõl gondolkoztam. Végül az edzõsködés felé indultam."

"Lehet nem mûködik majd és talán végül mást fogok csinálni. A futball az egyetlen dolog, amirõl tudok egy keveset. Megpróbálom az edzõsködést, de ha nem mûködik, vagy nem leszek elég jó benne, nem fogom folytatni. Úgy gondolom, a kezdetet követõ 2-3 hétben meg fogom tudni, milyen a munkám és folytatni akarom-e."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!