Ten Hag Rashford legjobb posztjáról

Erik ten Hag felvázolta, melyik pozíció a legmegfelelőbb Marcus Rashford számára a Manchester Unitedben.


A Vörös Ördögök támadószekciója Anthony Martial sérülésből való visszatérése ellenére több hiányzót is nélkülözni volt kénytelen az Aston Villa ellen, leginkább Antony és Jadon Sancho személyében, így az egy szem csatár Cristiano Ronaldo mellett a jobb oldalról Marcus Rashford rohamozhatta a birminghamiek kapuját.

 

Csakúgy, mint csütörtökön San Sebastianban, a bal szélen Alejandro Garnacho kapott játéklehetőséget, Rashford ezért került átt a másik oldalra.

 

Mivel csak kevés veszélyes helyzetet tudtak kidolgozni, így a manchesteriek 3-1-es vereséget szenvedtek a Villa Parkban, Unai Emery három ponttal kezdhette meg működését a hazaiak kispadján.

 

Amikor arról kérdezték, gyakrabban számíthatunk-e arra, hogy Rashford tölti majd be a jobb oldali szélső pozícióját, Ten Hag arra tett utalást, hogy valószínűleg nem ez lesz a helyzet.

 

 

"Képes ott játszani, hiszen a támadótrió mindhárom posztján képes feltűnni és onnan gólt szerezni" - válaszolta a holland menedzser hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatója keretében.

 

"[Marcus] Rashford számára a 9-es a legjobb pozíció, vagy amikor balról törhet befelé."

 

"Vannak problémáink a támadószekcióban és ezen a mérkőzésen ez a megoldás biztosította a legjobb egyensúlyt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!