Rashford: Az a célom, hogy élvezzem a focit

Marcus Rashford is elmondta véleményét, miután a Manchester United 4-2-re legyőzte az Aston Villa csapatát a Ligakupában.


Az angol válogatott játékos, akit Gareth Southgate szövetségi kapitány a katari világbajnokságra utazó keretbe remek teljesítményt nyújtott  a birminghami csapat elleni kupatalálkozón.

 

Rashford találatával másodszorra is egyenlíteni tudtak a Vörös Ördögök, miután ez egyszer már Anthony Martialnak köszönhetően sikerült még a második félidő elején.

 

Bruno Fernandes és Scott McTominay góljai pedig bebiztosították a továbbjutást is a 4. fordulóba, melyben Erik ten Hag csapata a Burnley-t fogadja majd az Old Traffordon.

 

Miután a szezon kezdete óta egyre jobb formába lendül, Rashy elmondta, hogy most arra összpontosít, hogy élvezze a játékot.

 

"Az a célom, hogy újra élvezzem a játékot és pillanatnyilag ez meg is van" - mondta a Sky Sports-nak a lefújást követően. "Nincs okom panaszra."

 

 

A mérkőzésen két, felemás félidőt láthattunk és a 6 gólnak köszönhetően a második játékrész marad emlékezetes.

 

"Határozottan szórakoztató második félidő volt sok helyzettel. Szerintem kicsit jobban védekeztünk és a labdával is okosabban bántunk, így több helyzetet is kialakítottunk."

 

"Mindig jó gólt szerezni az Old Traffordon, ma este pedig 4-et is sikerült úgy, hogy kétszer is hátrányba kerültünk, úgyhogy nincs okunk panaszra."

 

Ten Hag cseréi megváltoztatták a mérkőzés képét, ebben pedig nagy szerepe volt Christian Eriksennek is. Rashford nem győzte dicsérni a nagyszerű dánt, aki rengeteg lehetőség kialakításában segédkezett.

 

"A passzai minősége hihetetlen, engem nagyon megnyugtat, ahogy játszik" - tette hozzá. "Elöl mindig nagy tempót próbálunk diktálni és kell valaki, aki átlátja a dolgokat a pályán ilyenkor és osztogatja a labdákat."

 

Míg egyes futballrajongók egyik szeme már a világbajnokság felé kacsintgat, Marcus még a torna előtti utolsó bajnokira koncentrál.

 

"Számomra a United és a csapatban való szereplés van még középpontban. Aztán jön Anglia. Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a válogatottba, nagyon fontos hónap elé nézünk és már nagyon várom a tornát, azonban előbb szeretném a szezon első felét egy Fulham elleni győzelemmel befejezni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League, 16. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!