A Rovers kifejezte aggályait Jones ügyében

A Blackburn vezetõsége szerint a Manchester United már az elõtt kapcsolatba lépett a fiatal hátvéddel, mielõtt még engedélyt kaptak volna a tárgyalások megkezdésére.


A fiatal tehetség érkezését hétfõn jelentették be, és 5 éves szerzõdést fog aláírni az Old Traffordon miután hazatér a jelenleg Dániában zajló ifjúsági Európa Bajnokságról.

 

Egy ideig a Rovers tulajdonosai azt fontolgatták, hogy hivatalos panaszt emelnek a Premier Leaguenél a 20.5 millió fontos ügylet miatt, azonban nem szerették volna, ha Jones karrierjét jogi hercehurcák árnyékolják be, így visszaléptek szándékuktól.

 

Anuradha Desai, a Venkys csoport elnöke egyeztetéseket folytatott Steve Kean menedzserrel, és arra jutottak, mindenki számára az a legjobb, ha áldásukat adják a fiatal játékos távozására.

 


„Jó okunk van azt feltételezni, hogy a játékos ügynöke, és talán maga a játékos is már 3 hónappal az elõtt kapcsolatban állt a Uniteddel, mielõtt még engedélyt kaptak volna a tárgyalások lefolytatására” – mondta Desai a Mail on Sunday riporterének.


„Készek voltunk feljelenteni a Manchester Unitedet és jogi útra terelni az ügyet, de miután hosszasan elbeszélgettünk Steve Kean menedzserrel megértettük, hogy Phil mindenképpen távozni akart a Unitedhez.”


„Arra a következtetésre jutottunk, hogy Phil sínylené meg legjobban, ha bíróság elé vinnénk az ügyet, és ez nem lett volna fair vele szemben. A kivásárlási ára 16.5 millió font volt, de mindennel együtt a teljes üzlet ennél 4 millió fonttal többe került. Sok sikert kívánunk Philnek!”


„Phil egy hatalmas jövõ elõtt álló fiatal angol játékos, és büszkék vagyunk a fejlõdésében játszott szerepünkre. Óriási összegû szerzõdést kínáltunk neki, hogy velünk maradjon, nagyon szerettük volna megtartani õt.”


A United illetékesei szerint az átigazolás körül minden szabályszerûen zajlott, és visszautasítják a Rovers feltételezéseit.


A Manchester United szóvivõje így reagált a vádakra: „Megvolt a szükséges engedélyünk, hogy tárgyalhassunk a játékossal.”


Jones ügynöke, John Colquhoun viszont nem kommentálta az esetet: „Nem fogok beszélni az ügy bizalmas részleteirõl. Mindenki elégedett az üzlettel, és amíg ez így van, nem érzem szükségesnek, hogy kommentáljam az eseményeket.”

 

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!