Jones nem ijedt meg a Unitedtõl

A védõ tudja, nagy kihívásra számíthat az Old Traffordon.


A Manchester United új védõje, Phil Jones tudja, hatalmas feladat lesz számára bekerülni az elsõ csapatba a bajnoknál, de nem fél a kihívástól.

Az angol U21-es válogatottban nem rég kinevezett csapatkapitány nagyon várja már, hogy elkezdje a munkát a Uniteddel és bízik abban, nem áldozta fel az elsõ csapatban szereplést azzal, hogy elhagyta a Blackburnt.

A 19 éves Jones érkezését az elõzõ héten jelentette be a Manchester United és az átigazolási összeg 16,5 millió fontra tehetõ.

Csatlakozik majd új csapattársaihoz - köztük az utánpótlás válogatottban szereplõ védõ párjához, Chris Smallinghoz - azonnal, miután pihenésének vége lesz, hiszen a szezon számára vasárnapig tartott, akkor esett ki Angliával az U21-es Európa-bajnokságról.

 


"Nem tudom biztosra, mikor lesz az elsõ napom" - mondta Jones. "Elõször haza megyek, majd nyaralni, hogy ellazuljak kicsit."

"Remélem a "Gaffer" (Sir Alex) hamarosan felhív, nagyon várom már."

"Mindenki tudja, hogy õk az egyik legnagyobb klub a világon. Ez egy óriási lépés számomra és alig tudom kivárni, hogy elkezdõdjön. Hatalmas kihívás számomra."

Jones old traffordi karrierjék kétség kívül Rio Ferdinand, Nemanja Vidic és Chris Smalling mögött kezdi majd meg, de nem ideges a kilátások miatt.

"Chris megmutatta, hogy miután odament, képes volt játszani a Unitedben. Nagyon jól megtette ezt."

"A "Gaffer" megmutatta, nem fél betenni a fiatalokat a csapatába. AMikor megkapom az esélyt, biztos vagyok benne, élek is vele."
 


sky

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!