Hivatalos: Weghorst kölcsönbe érkezik a szezon végéig

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Wout Weghorst 2023 júniusáig kölcsönbe érkezik a Burnley csapatától.


A holland csatár ebben a szezonban kölcsönben szerepelt a Besiktas csapatánál, 18 meccsen 9 gólja és 4 gólpassza volt eddig. Hollandiában, Angliában, Németországban és Törökországban összesen 414 alkalommal lépett pályára, ezeken 172 találatig jutott. A holland válogatottban 19 meccsen 5 gól a mérlege, ebből 2-őt a katari világbajnokságon lőtt.

 

Weghorst így nyilatkozott:

"Kiváltságosnak érzem magam, hogy csatlakozhatok a Manchester Unitedhez. Játszottam már a múltban a klub ellen és fantasztikus érzés, hogy most felhúzhatom a híres vörös mezt. Láttam a United fejlődését Erik ten Hag irányítása alatt ebben a szezonban és alig várom, hogy tegyem a saját dolgom és segítsek a csapatot a cél felé repíteni."

 

"Bármi is történik majd a következő hónapokban azt megígérhetem, hogy minden megteszek a klubért amíg itt vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy itt lehetek és már alig várom, hogy találkozhassak az új csapattársaimmal és bekapcsolódhassak a United mindennapjaiba."

 

 

John Murtough is megszólalt az igazolás kapcsán:

"Wout több európai bajnokságban is letette névjegyét, mint gólszerző, tulajdonságai pedig újabb dimenziókat nyitnak meg számunkra a szezon hátralévő részében. Erős személyisége és a futball iránti elkötelezettsége nagyon vonzó volt számunkra, tökéletesen illeszkedik Erik ten Hag szellemiségéhez, amit a csapaton belül épít. Hatalmas volt benne a vágy, hogy csatlakozhasson a Manchester Unitedhez és részese akart lenni a célkitűzéseink elérésének. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!