Sabitzert behívták az osztrák válogatottba

A Manchester United középpályása, Marcel Sabitzer bekerült Ausztria válogatottjába az Azerbajdzsán és Észtország elleni Eb selejtezőkre.


A Bayern München kölcsönjátékosa kihagyta a Real Betis és a Southampton elleni legutóbbi mérkőzéseinket: a United az Európa-ligában 4-1-es győzelmet aratott a Betis felett, a Premier League-ben pedig 0-0-s döntetlent ért el a Southampton ellen.

 

A Betis elleni, csütörtökön 18:45-kor Sevillában lejátszandó nyolcaddöntő visszavágójához közeledve Sabitzer állapotáról nem érkezett friss információ.

 

Mivel azonban továbbra is dolgozik a visszatérésén, Marcel bekerült a keretbe az osztrák válogatott március végén esedékes két hazai mérkőzésére.

 

Ausztria először Azerbajdzsánt fogadja a paschingi Raiffeisen Arénában március 24-én, pénteken, majd három nappal később Észtországgal találkozik ugyanebben a stadionban.

 

 

A közelgő válogatott szünetben várhatóan több United-játékos is pályára lép, de sajnos Alejandro Garnacho kedden délután kikerült az argentinok soron következő mérkőzéseinek keretéből, miután a fiatal játékos a vasárnapi, Southampton elleni döntetlen alkalmával sérülést szenvedett.

 

Alejandro a lenyűgöző formáját követően kapott behívót és a Panama és Curacao elleni barátságos mérkőzéseken debütálhatott volna a nemzeti csapatban. A United középhátvédje, Lisandro Martinez is a keret tagja.

 

Scott McTominay kedden került be a skót válogatott keretébe, a Ciprus és Spanyolország elleni Eb-selejtezők előtt.

 

A skótok mindkét mérkőzésen hazai pályán játszanak, március 25-én, szombaton Ciprust, március 28-án, kedden pedig Spanyolországot fogadják.

 

A hét folyamán további csapatbejelentések várhatóak, miután Tyrell Malacia és Wout Weghorst is bekerült a hónap elején Hollandia 37 fős bő keretébe.

 

Raphael Varane számára ez a válogatott szünet lesz az első azóta, hogy a múlt hónapban bejelentette visszavonulását a francia nemzeti csapattól.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!