Ten Hag: A United a legjobb hely Rashford számára

Erik ten Hag szerint Marcus Rashford számára hosszútávon is a Manchester United a legjobb hely.


Rashford 28 meccsen 17 gólt szerzett mióta a holland menedzser ül a kispadon, ebbe pedig beletartozik az az egyéni rekord, melyben az Old Traffordon zsinórban 9 mérkőzésen is betalált, ez pedig pontosan megegyezik Dennis Viollet 64 éves rekordjával.

 

A klub folyamatosan azon dolgozik, hogy szerződést hosszabbítson Rashforddal, akinek legutóbb életbe léptették a plusz 1 éves opcióját aktuális kontraktusában. Bár Erik jelen pillanatban nem tud tájékoztatást adni az üggyel kapcsolatban, szerette volna ismét kihangsúlyozni a 10-es mezszámú játékosának fontosságát a jövőbeli terveihez.

 

"Természetesen ezek bizalmas, a klub és a játékos közötti megbeszélések" - kezdte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatójának második felében.

 

"Azt hiszem nagyon jól tisztában van azzal, hogy a Manchester United az ő klubja és szerintem a jelenlegi környezetben a valaha volt legjobb formában játszik most."

 

 

"Javul és ezt magának köszönheti. Keményen dolgozik a jó dolgokon, 100 %-ot belead energiából, jó tervei vannak és képes a legjobb tulajdonságait behozni ebbe a csapatba."

 

"Tehát ez a csapat segíthet neki ahhoz, hogy a megfelelő pozícióba kerüljön ahhoz, hogy gólokat szerezzen, amiben nagyon jó, így már most is előjönnek az ő kvalitásai."

 

"Azt hiszem tudja azt, hogy határozottan fontos számunkra és, ha el akarjuk érni azt a sikert, amit célul tűztünk ki, akkor szükségünk van rá."

 

A Paris Saint-Germain az egyike azon kluboknak, melyeknek a neve felröppent, hogy érdeklődnek Marcus után. Ezt végső soron Ten Hag pozitívumként értékelte, hogy más csapatok is szemet vetettek játékosára, aki folyamatosan fejlődik.

 

"Remélem, hogy az összes játékosunk más klubok érdeklődését, mert ez azt jelenti, hogy jó munkát végzünk, amivel a csapat jobban teljesít és végső soron ez is a célunk."

 

"Én azt mondanám, hogy ez a legjobb hely számára, mert a legjobb csapatot akarjuk felépíteni, először Angliában, majd Európában is, aztán jöhet az egész világ."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Ligakupa, elődöntő - 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!