Varane: Szeretnék egy meccset a szurkolókkal nézni

A Manchester United védője, Raphael Varane szeretne egy meccset a klub "lenyűgöző" szurkolóival együtt nézni, de csak akkor, ha valamilyen okból kifolyólag nem tapasztalhatja meg a pályával ápolt "különleges kapcsolatát".


A világbajnok játékos nemrég a szurkolók által idén előidézett hangulatot dicsérte, különösen a néhány héttel ezelőtti Manchester City felett aratott energetizáló győzelemkor tapasztaltakkor. 

 

Mint mindenki tudja, a Vörös Ördögöké az egyik legjobb idegenbeli szurkolótábor is, ez pedig akkor vált különösen egyértelművé, amikor a hét közben rekedtre kiabálták magukat a Nottingham Forest 3-0-s legyőzésekor.

 

Varane-nak sikerekkel teli pályafutása során a legszenvedélyesebb szurkolótáborok előtt volt lehetősége játszani és nagyon élvezi az eddig a Unitednél tapasztaltakat is, különösen egy olyan szezonban, amikor Erik ten Hag legénysége különösen közeli kapcsolatot alakított ki a semelyik másikkal össze nem hasonlítható fanatikus szurkolótáborral.

 

Szóval szívesen csatlakozna a szurkolókhoz egy mérkőzésre hazai vagy idegenbeli környezetben?

 

"Igen, egyértelműen" - kezdte Rapha mosolyogva a klubmédiának, pénteken.

 

"Szerintem ha tényleg van benned szenvedély a futball iránt, akkor azt gondolom, hogy ez lenyűgöző élmény."

 

Mivel a United most sorozatban négy hazai környezetben megvívandó mérkőzésre készül, arra kérték a francia bekket, hogy részletezze a csapat kapcsolatát a klub szurkolóival.

 

"Szerintem nagyszerű a kapcsolat, remek kapcsolódás van köztünk és a szurkolók között."

 

"Az ebben a szezonban általuk teremtett hangulat fantasztikus. Szerintem igazi támogatást képesek nyújtani, akkor is amikor gólt akarunk szerezni és mikor védenünk kell az eredményt, szóval ezt nagyon hasznosnak érezzük amikor a pályán vagyunk. Olyan, mintha lenne még egy plusz játékosunk."

 

 

Varane szurkolók irányába érzett szenvedélye az elmúlt hónapok során csak még egyértelműbbé vált, miután többször még nagyobb hangzavarra biztatta őket és együtt is ünnepelte velük a gólokat. Rapha pedig úgy érzi, a szurkolókkal való kapcsolata csak egyre erősebbé és erősebbé válik.

 

"Igen, szerintem a mérkőzések során néha fontos érezni az energiát, amire néha szükségünk is van, különösen akkor, ha egy kicsit fáradtak vagyunk, de meg akarjuk nyerni a találkozót" - tette hozzá.

 

"Szerintem ez nagyon nagy segítségünkre van és igen, érezzük a támogatást és a szurkolókkal való kapcsolatot is, amikor valamilyen megmozdulásunkra aktivizálódnak. Ők mindig reagálnak ránk, ez pedig nagyszerű érzés. Ez extra energiát kölcsönöz, ami pedig nagyon fontos. Szerintem nagyon különleges kapcsolat van közöttünk."

 

A mérkőzésektől elvonatkoztatva Varane a mindennapi élet során is érzi a szurkolók szeretetét és elismeri, a United szurkolókkal való interakció nagy energiákkal tölti fel.

 

"Őszintén, ez mindig nagyon pozitív dolog."

 

"Érezzük a támogatást, a biztatást, mi pedig mindig már a következő mérkőzésre koncentrálunk és csak az számít. Ez mindig nagyon pozitív."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!