Ten Hag: Varane mindig ambíciózus

Erik ten Hag úgy véli, hogy Raphael Varane maximálisan arra akar koncentrálni, hogy trófeákat nyerjen a Manchester Uniteddel, miután a francia válogatott játékos a héten bejelentette visszavonulását a válogatotttól.


A Vörös Ördögök higgadt védője 2018-ban világbajnokságot nyert hazájával és kevésen múlott, hogy ezt 2022-ben megismételje. Ezúttal azonban 2. lett az Argentínától elszenvedett vereség miatt és mostanra az is kiderült, hogy Rapha számára az vol az utolsó mérkőzés a válogatottban. 

 

Ten Hag elismerte, hogy Varane nemzetközi visszavonulása pozitív döntés a United számára, mert így a zsúfolt szezonban már csak klub szinten fog játszani.

 

"Igen, a United számára ez jó hír" - mondta a menedzser a United Crystal Palace elleni mérkőzését megelőző sajtótájékoztatón. "Úgy gondolom, hogy Rapha mindent elért nemzetközi szinten és klub szinten is és szerintem hihetetlen, hogy mi mindent tud felmutatni. Nagyon tisztelem ő és boldog vagyok, hogy mostantól minden energiáját a csapatunkba fekteti."

 

 

Az idei szezonban 18, összesen 47 meccset játszott a francia bekk a Vörös Ördögök színeiben és vészesen közeledik az 50. fellépése. A 29 esztendős játékos valamikor februárban fogja elérni ezt a mérföldkövet, abban a hónapban, amikor első trófeáját is megnyerheti a Uniteddel, ugyanis a hónap végén a Newcastle ellenfele a Ligakupa fináléjában Ten Hag csapata lesz.

 

"Még mindig sok a tennivalója, mert ambíciózus. Győzni akar a Manchester Uniteddel."

 

Eriket megkérdezték arról, hogy volt-e köze Varane döntéséhez, amit a védő egy szívhezszóló üzenet formájában tett közzé a közösségi médiában.

 

"Nem beszéltem vele erről. Rapha elég tapasztalt már ahhoz, hogy saját maga döntsön, de elmondta nekem, hogy ezt akarja tenni."

 

"Csakis legmélyebb tiszteletemet tudom kifejezni az iránt, amit addigi pályafutása alatt elért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!