Ten Hag gólszerzési kihívása Rashfordnak

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kihívást intézett Rashfordhoz, mely szerint folytassa a gólszerző sorozatát azt követően is, hogy szerda este megszerezte 20. találatát az idényben.


Az angol támadó az elmúlt 4 szezonban 3. alkalommal érte el a 20-as határt, amikor szerda este a Leeds ellen ismét eredményes volt. A találat hozzájárult ahhoz, hogy a két gólos hátrányt ledolgozza a csapat és végül 2-2-es döntetlen született az Old Traffordon.

 

A ma délutáni, Elland Roadon megrendezésre kerülő újabb találkozó előtt Ten Hag kifejtette azon vágyát, hogy szeretné, ha Marcus ezt a számot a szezon hátralévő részében feljebb tornázná és bízik abban, hogy az angol támadó saját magát is kihívás elé állítja és megpróbálja korábbi eredményeit a lehető legtöbb találattal javítani a következő hónapok során.

 

"Marcusra sok minden vár még a következő fontos hónapok során" - magyarázta Erik a meccsnapi kérdezz-felelek interjújában, amelyben Rashford korábbi, 22 gólos szezonjáról is beszélt.

 

 

"Olyan helyzetbe kell kerülnünk, melyből trófeákat nyerhetünk és Marcusnak nagy szerepe van abban, ahol most tartunk. Emlékszem, hogy a szezon elején még kérdőjeles volt számomra, hogy képes lesz-e legalább 20 gólt szerezni, de már most elérte ezt és, most az a feladat, hogy mégtöbbet szerezzen."

 

"Kihívást kell maga elé állítani, hogy szerezzen 30-at, majd 35-öt, a fontos, hogy mindig a következő célra összpontosítson. Ha odafigyel, akkor szépen látni fogja azt is, hogy hova halad. A legfontosabb pedig végül az, hogy csapatként nyerjünk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 23. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!