Ten Hag: Rashford Európa legjobbjai között

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United támadója, Marcus Rashford jelenleg Európa egyik legjobb csatára.


Csapatunk tízese a Leeds elleni egymás követő mérkőzések mindegyikén betalált és az egész szezonban ragyogó formát mutat.

 

Nem meglepő, hogy az Elland Roadon aratott 2-0-s győzelmünket követő meccs utáni beszélgetés nagy része a támadóval kapcsolatos.

 

"Ő határozottan közéjük tartozik" – válaszolta Ten Hag meccs utáni sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy Marcus Európa legjobb támadói között van-e.

 

"Az első pillanattól kezdve meggyőzött. Nagyon izgatott voltam, hogy vele dolgozhatok. Hittem, hogy többet tudok kihozni belőle."

 

"Olyan képességekkel rendelkezik, akkora potenciál van benne, hogy még többre is viheti. Ha jól dolgozik, még eredményesebb lesz, mert jobbal, ballal és fejjel is képes gólt szerezni.”

 

 

Annak ellenére, hogy a bal oldalon és középen is játszott, Rashford már több, mint 20 gólt jegyzett ebben a szezonban.

 

A Leeds elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón Ten Hag hivatkozott egy kérdésre, amelyet a klubnál töltött első néhány hónapja során tettek fel neki.

 

"A média megkérdezte tőlem: 'Van olyan játékos a csapatodban, aki képes 20 gólt szerezni?' Ez augusztus-szeptemberben történt és megerősítettem, hogy Rashford meg tudja csinálni.”

 

"Ha elégedett vagy a szerzett gólokkal az megállít, minden nap be kell tenned a munkát, minden meccsre koncentrálnod kell, hoznod kell az energiát és a hitet, akkor további gólokat fogsz szerezni."


"Nem tudom, hol áll meg, de meccsről meccsre kell haladnia és a hét folyamán a megfelelő munkát el kell végeznie."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!