De Gea: Jó helyzetben vagyunk

David De Gea, a Manchester United kapusa úgy látja, hogy a csapat jó helyzetből várja az Európa-liga hazai folytatását a Barcelona ellen.


Erik ten Hag csapata rendkívül izgalmas, 2-2-es döntetlent játszott a Nou Campban csütörtökön, ahol a Chelsea korábbi védője, Marcos Alonso a második félidő közepén szerezte meg a vezetést a hazaiaknak.

 

A Vörös Ördögök azonban gyorsan válaszoltak Marcus Rashford révén, majd Jules Kounde öngóljával már a maguk javára billentették a mérkőzést. Végül azonban Raphinha góljával remiztek a felek.

 

De Gea nagyszerűen védett a végjátékban, hárította többek közt Ansu Fati próbálkozását, első számú hálóőrünk pedig a meccs után megosztotta gondolatait az MUTV-vel.

 

 

"Nem a legmegfelelőbb eredmény, ha döntetlent játszunk, de ez egy nagyszerű meccs volt” – kezdte.

 

"Úgy gondolom, hogy mindkét csapat próbált gólt szerezni és helyzeteket kialakítani, élvezetes játék volt. Talán miután megszereztük a második gólt, mi irányítottuk a játékot, de aztán ők is betaláltak."

 

"Kicsit nehéz volt a vége, mivel kialakítottak néhány helyzetet. A párharc nyílt, meglátjuk, hogy csütörtökön az Old Traffordon tudunk-e még jobban játszani, de megpróbálunk nyerni."

 

Ten Hag csapata jó formában van hazai pályán, a Real Sociedad volt az utolsó gárda, amely mindhárom pontot elvitte az Old Traffordról még szeptemberben.

 

Miközben a Premier League-ben a Leicester City elleni vasárnapi összecsapásra készülünk, spanyol kapusunk pedig kiemelte, mennyivel könnyebb a csapatnak az Álmok Színházában.
 

"Mindig könnyebb a visszavágót hazai pályán játszani, a saját szurkolóink előtt és egyelőre remekül állunk” – tette hozzá De Gea. „Kiállunk, játszuk a játékunkat és megnyerjük a mérkőzést."

 

"Minden meccset megpróbálunk megnyerni, de az biztos, hogy nagyszerű csapat az ellenfél és nagyon jól teljesítenek."

 

"A döntetlen jó eredmény számunkra, de otthon, a saját szurkolóink előtt megpróbálunk nyomást gyakorolni rájuk. Jó futballt szeretnénk játszani és megnyerni a meccset.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!