Irwint izgatja a fiatal védõkettõs tehetsége

Denis Irwin szerint Chris Smalling és Phil Jones már megmutatták, sir Alex Ferguson számára hosszú távon meg lehet oldva a belsõ védelem.


A páros már nemzetközi szinten megmutatták mire képesek, hiszen az utánpótlás válogatottnál együtt szerepeltek, ám a korábbi United védõ reméli, klub szinten még jobbak lesznek.

"Ferdinand és Vidic nyilvánvalóan az elsõ választás, de Phil és Chris nagyszerû páros tartaléknak" - mondta a triplázó legenda a Manutd.com-nak.

"Egy keveset láttam már Philbõl és úgy néz ki, mint egy top játékos. Egy nagy srác, akit nemrégiben láthattunk, mire is képes az U21-es válogatottban. Egy ilyen klubnál, mint a United csak jobb lesz annál."

 


"Chrisnek kiváló elsõ szezonja volt, többet játszott, mint gondolta volna és a nagy meccseken sem hagyott cserben senkit. Nem csak a levegõben erõs, hanem a lábaival is nagyon ügyes egy belsõ védõhöz képest. Mindketten - Chris és Phil - nagy termetûek, erõs srácok és nagyszerû tehetségek."

Smalling és Jones minden bizonnyal klub szinten elõször a júliusi USA túrán futhatnak ki a gyepre. Az út során Jones elõször ízlelheti meg igazán, milyen is Vörös Ördögnek lenni, akárcsak a másik új szerzemény, Ashley Young. Irwin szerint az ilyen felkészülések tökéletesek arra, hogy felmérjék egymást az új csapattársakkal.

"Legmegfelelõbb idõ ez arra, hogy megismerje a srácokat, hogy megszokja a United edzéseinek menetét és az itteni életet, mert minden mástól eltérõ" - mondta Irwin. "És arra is tökéletes lesz, hogy meglássák, milyen hatalmas klub is a United."

 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!