Csapathírek a Ligakupa döntő előtt

A Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot Marcus Rashford erőnléti állapotáról kérdezték a vasárnapi, Newcastle United elleni Ligakupa elődöntőt megelőzően.


A Vörös Ördögök a Wembley-ben csapnak majd össze a Szarkákkal, amely az első megszerezhető trófea lehet a holland menedzser manchesteri regnálása során.

 

Az viszont kérdéses, hogy Marcus Rashford tagja lehet-e a döntőn résztvevő keretnek, miután a csütörtök esti, Barcelona ellen 2-1-re megnyert Európa-liga play-off visszavágón le kellett cserélni miután egy támadást követően a földre rogyott.

 

Mindössze 14 órával a katalánok elleni sikert követően Erik ismét a média rendelkezésére állt a fővárosban rendezendő kupafinálé kapcsán, ahol újságírók természetesen arról kérdezték, Rashford bevethető állapotban lesz-e vasárnap, amire így felelt:

"Nem tudom."

 

"A játékosok most érkeznek meg [Carringtonba], vizsgálatokat kell folytatnunk, orvosi ellenőrzéseket. Rögtön a mérkőzést követően ezt nem lehet megmondani, várnunk kell az eredményekre."

 

 

Ten Hagot kérdezték Martial esetleges játékáról is, ám a támadóra a döntőben sem számíthat.

 

A francia játékos a hazai, Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntőben csereként történt pályára lépése óta nem volt számításba vehető.

 

"Nem, rá nem számíthatok" - válaszolta Erik.

 

Pozitívum, hogy Antony és Harry Maguire már visszatérhettek a Barcelona ellen a meccsnapi keretbe, a brazil játékos ráadásul csereként győztesgólt lőtt a második félidőben.

 

Miután letöltötte három mérkőzésre szóló eltiltását, amely okán kihagyni kényszerült két Leeds United elleni rangadót és a Leicester City elleni hazai bajnokit is, Casemiro ismét minden fronton szerepelhet.

 

Christian Eriksen és Donny van de Beek hosszú távú sérülésük miatt nem állhatnak rendelkezésre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Ligakupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!