Rashford: Szeretek Brunoval játszani

A Manchester United támadója, Marcus Rashford, hogy nagyon szeret Bruno Fernandessel együtt játszani a pályán.


Fernadnest a többi játékoshoz hasonlóan sokat kritizálták a múlt hétvégén elszenvedett anfieldi vereséget követően, eddigi teljesítményére azonban kevés panasz lehet mert az összképet nézve megnyerte a csapat a Ligakupát, 3. helyen állnap a bajnokságban és továbbra is versenyben vannak az Európa-ligában és az FA-kupában.

 

A pályán elért sikerek egyik létfontosságú eleme volt a 8-as mezszámú játékos, aki idén számtalan esetben viselte a csapatkapitányi karszalagot is, miközben Erik ten Hag több pozícióban is bevetette.

 

A Real Betis csütörtöki látogatása előtti sajtótájékoztatón Rashford elárulta, hogy mennyire csodálja portugál csapattársát és kijelentette, hogy Bruno egy minőségi játékos, aki rendkívül hasznos is.

 

"Imádok Brunoval játszani, ha hiszik, ha nem" - kezdte Marcus. "Egy olyan támadónak, mint én ő tökéletes partner, akivel együtt játszhat."

 

"Úgy gondolom, hogy kiváló vezető még akkor is, amikor nem rajta van a kapitányi karszalag, ez pedig jó jel. Segített más játékosoknak is vezérré válni."

 

 

"A valóság az, hogy nem lehetünk jól szervezett csapat, ha csak egy vezéregyéniségünk van. Sokat tett értünk és a vezetői képességeinek fejlesztése érdekében már attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezett."

 

A Liverpool ellen elszenvedett vereség ellenére is Rashford kitartott amellett, hogy a Fernandest ért kritikák ellenére is ő és a többiek támogatni fogják a portugál középpályást, a cél pedig, hogy a csütörtöki, Real Betis elleni találkozón talpra álljanak.

 

"Nincs semmi negatív mondanivaló Brunoról" - tette hozzá Marcus. "Ahogy a menedzser is mondta, senki sem tökéletes. Néha annyira nyerni akarsz, hogy a végén olyan dolgokat csinálsz, amik távol állnak tőled és a jellemedtől. Én 100%-ban támogatom Brunot és mögötte állok."

 

"Csapatként támogatnunk kell őt, mert ő egy fantasztikus játékos és, ahogy a menedzser mondta, nem lennénk abban a helyzetben, amiben vagyunk, ha ő nem lenne velünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Real Betis

Európa-liga nyolcaddöntő, 1. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!