Marcus célja, hogy jóvátegyék a dolgokat

A Manchester United támadója, Marcus Rashford örül annak, hogy máris itt a lehetőség visszatérni a győztes útra, mivel ma este A Real Betist fogadjuk az Old Traffordon az Európa-ligában.


A spanyol csapat ellen a legjobb 8 közé jutásért vívott első mérkőzés - amely magyar idő szerint 21:00-kor kezdődik - lesz az első alkalom, hogy a United találkozik a Betisszel a nemzetközi porondon, egyúttal az első mérkőzésünk a vasárnapi, Liverpool elleni kiábrándító vereséget követően.

 

Marcus - aki nem rejtette véka alá fájdalmát a Mersey-parton elszenvedett vereséget követően - nagyon szeretne egy pozitív eredménnyel továbblépni, mivel Erik ten Haggal további címeket kergetünk ebben a szezonban.

 

A Betis elleni összecsapás előtt kizárólag a klubmédiának nyilatkozva tízes számú játékosunk elismerte, hogy Manuel Pellegrini csapata kemény ellenfélnek ígérkezik.

 

"Ez nyilvánvalóan hatalmas kihívás lesz. Arra számítunk, hogy a legtöbb spanyol csapathoz hasonlóan ők is remekül bánnak a labdával, magabiztosan birtokolják azt" - kezdte.

 

"Hozni fogják a játékukat és jelenleg jó formában is vannak a La Ligában.”

 

"Remélhetőleg izgalmas meccs lesz, de mindent meg kell tennünk, hogy jó helyzetbe hozzuk magunkat a visszavágóra."

 

 

A Vörös Ördögök már találkoztak mai ellenfelünkkel ebben a szezonban - bár az a téli szünetben egy barátságos mérkőzés volt -, reméljük, győztesen kerülnek ki a jövő heti, Estadio Benito Villamarinban megrendezésre kerülő visszavágó előtt.

 

Marcus célja, hogy olyan teljesítményt nyújtson, amely méltó az Álmok Színházába kilátogató szurkolókhoz, valamint szeretne újabb gólt szerezni, növelve ezzel eddigi 25 szezonbeli találatát. Örül, hogy a sűrű versenynaptár lehetővé teszi a Vörös Ördögök számára, hogy gyors esélyt kapjanak valamilyen formában a megbocsájtásra.

 

"Ahogy mondtam korábban, a következő lehetőség, hogy megváltozz egyénileg és csapatként is, a következő meccs lesz" - tette hozzá.

 

"Amikor elveszítünk egy meccset, az ember csak arra vágyik, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.”

 

"Hálásnak kell lennünk, hogy megkapjuk a lehetőséget a jóvátételre, meg kell próbálnunk két kézzel megragadni azt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!