Rashford: Ez egy lépés a helyes irányba

Marcus Rashford elégedett volt a Manchester United tegnap esti, Real Betis elleni fölényes, 4-1-es győzelmével az Európa-ligában.


Tízes számú játékosunk már hat perc elteltével eredményes volt, egy bomba góllal nyitotta a találatok sorát, majd a második félidőben Erik ten Hag csapata további három góllal biztosította be a győzelmet.

 

A Vörös Ördögök a vasárnapi, Liverpool elleni vereség után mindenképpen vissza akartak vágni, Rashford a BT Sportnak a következőket nyilatkozta: ''Ez egy lépés a helyes irányba. Most erre kell építenünk, hogy lendületet vegyünk.”

 

''Nem helyezhetünk túl nagy hangsúlyt a vasárnapra, mert az már elmúlt, nem tudunk változtatni rajta. Most előre kell tekintenünk a következő mérkőzésekre.''

 

Az Old Trafford az első sípszótól a végsőig a United mögé állt, a kiváló formában lévő csatár nem kis örömére.

 

''Mindannyian egyek vagyunk, amikor kifutunk a mérkőzésre'' - mondta a MUTV-nek a lefújáskor.

 

''Szükségünk van a szurkolókra, szükségünk van a támogatásukra és mindig jó, amikor olyan pillanatokban is támogatják a játékosokat, amikor a helyzet nem ideális.''

 

 

Ez magában foglalta a 'Bruno, Bruno, Bruno' rigmusokat is, amelyek az Álmok Színházában hallatszottak este, miután a kapitányt kritika érte a Liverpool elleni vereségünk után.

 

Nyolcas számú játékosunk kiemelkedő teljesítményt nyújtott, amit Rashford is megerősített: ''Bruno ma is kiváló volt. Gólt szerzett és a teljesítménye is nagyon jó volt, aminek mindenki örül."

 

A támadó hasonlóan elismerően nyilatkozott Wout Weghorstról, aki megszerezte első gólját az Old Traffordon: ''Hatalmas munkát végez a csapatért, ezt mindannyian tudjuk, de a gólok azok, amelyek igazán boldoggá teszik és további kemény munkára sarkallják."

 

''Nagyon örülök neki és remélhetőleg még több gólt szerez.''

 

Miközben a Vörös Ördögök egy hét múlva a visszavágóra Spanyolországba utaznak, a ma esti első gól szerzője igyekezett hangsúlyozni, hogy ez a párharc még messze nem lefutott.

 

''Ez futball'' - mondta a klubmédiának. ''Bármi megtörténhet.”

 

''Megfelelő mentalitással kell odamennünk és el kell végeznünk a munkát. Jó helyzetbe hoztuk magunkat, de még nincs vége.''

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!