Varane a keret mélységét hangsúlyozza

Raphael Varane szerint a Manchester Unitednek megvan a csapata ahhoz, hogy megbirkózzon Casemiro eltiltásával is.


Varane korábbi Real Madrid-csapattársa négy mérkőzésre szóló eltiltását kell letöltenie, miután a vasárnapi, Southampton elleni 0-0-s döntetlen első félidejében a szezonban másodszor is kiállították.

 

Casemiro így kihagyja a jövő vasárnapi, Fulham elleni FA-kupa-találkozót, valamint a Newcastle United, a Brentford és az Everton elleni áprilisi bajnoki összecsapásokat.

 

Bár Rapha elismeri, csalódás, hogy a 18-as számú játékos most nem léphet pályára a hazai versenysorozatokban a jövő hónap közepéig, úgy véli, hogy a Vörös Ördögöknek megvan a minőségük ahhoz, hogy pótolják őt.

 

Scott McTominayt Wout Weghorst helyére hozták be a középpályán tátongó lyuk befoltozására, nem sokkal azután, hogy Casemiro megkapta piros lapját.

 

Bruno Fernandes a szokásosnál visszavontabb szerepkörben játszott vasárnap, míg Fred szintén csereként lépett pályára a mérkőzés kései szakaszában.

 

Marcel Sabitzer sérülés miatt kihagyta az elmúlt két mérkőzést és várjuk a friss híreket az osztrák játékos állapotáról. Egy közeli visszatérés nyilvánvalóan nagy segítség lenne Casemiro távollétében.

 

"Ő egy olyan játékos, aki nagyon fontos számunkra. Egyensúlyt hoz a csapatba és a keretbe" - mondta Varane Casemiroról a Szentek elleni találkozónk után.

 

"De nagyszerű csapatunk van, nélküle is meg kell találnunk egy másik egyensúlyt, a pálya minden posztján jó játékosaink vannak és készen állunk a következő meccsekre.”

 

 

"Azt hiszem, nagyon csalódott volt, mert senki sem akar a vége előtt lejönni a pályáról, de ahogy mondtam, ez a futball része. Nyilvánvalóan nagyon csalódottak voltunk, de a következő meccsekre koncentrálunk és kész."

 

A United következő mérkőzésén Sevillába utazik a Real Betis ellen - ezen a meccsen Casemiro is bevethető lesz.

 

A múlt heti, Manuel Pellegrini csapata ellen Manchesterben aratott 4-1-es győzelem után Varane alig várja, hogy visszatérjen az európai küzdelmekbe és visszanyerje a 2023-ban megszokott győzelmi ritmust.

 

"Azt hiszem - a Liverpool elleni meccset leszámítva - jó pillanataink voltak és jó eredményeket értünk el, szóval meg kell őriznünk az önbizalmunkat" - tette hozzá.

 

"Nyilvánvalóan jó eredményt akarunk, hogy megtartsuk a ritmust. Azt hiszem, a győztes mentalitás itt van ebben a csapatban. Minden meccset meg akarunk nyerni, szóval küzdenünk kell és készen kell állnunk csütörtökre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!