Neville szerint Jones sokra viheti

Gary Neville szerint Phil Jonesban minden megvan ahhoz, hogy egyszer a Manchester United csapatkapitánya legyen.


A fiatal védõ hivatalosan július 1-tõl válik Vörös Ördöggé, akirõl Neville úgy véli, hosszú karriert tölthet el az Old Traffordon.

"Úgy gondolom, ez a srác sztár lehet" - mondta Nev a szingapúri The New Papernek.

"Azt hiszem õ olyan valaki, akiben benne van a potenciál ahhoz, hogy a jövõben a Manchester United kapitánya legyen. Nagyon erõs személyiségnek tûnik, aki a klub következõ 10 évének nagy játékosa lehet."

Jones remek teljesítményt mutatott a Blackburn Rovers csapatánál az elõzõ szezonban, valamint az angol U21-es válogatottban is ragyogóan játszott.

"Rengeteg potenciál rejlik benne, ráadásul az utóbbi két évben mutatott teljesítménye kiváló volt, különösen ellenünk" - folytatta Gary. "Egy 19 éves játékostól ez igazán remek. Nagyszerû igazolás számunkra."

 


Jones volt a United elsõ idei igazolása a három új játékos közül. Õt követte az Aston Villától érkezõ Ashley Young és az Atletico Madridtól megszerzett David De Gea.

Neville szerint nem biztos, hogy itt megáll a klub a költekezéssel és még egy igazolást mindenképp vár.

"Úgy gondolom, a menedzser még egy középsõ középpályást igazolni fog, mert Owen Hargreaves távozott, Paul Scholes pedig visszavonult."

Ám hogy ki lehet ez a játékos, Gary nem tudja, hiszen ahogy megszokott, Sir Alex nem teríti ki lapjait az átigazolásokról.

"A klub mindig nagyon csendben intézte az átigazolásokat, mert nem szeretné más klubok figyelmét felkelteni. Sem a játékosoknak, sem a személyzetnek nem mondanak errõl semmit...nagyon csendben zajlik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!