Rashford visszatért a könnyített edzésekhez

Marcus Rashford megkezdte az edzésmunkát Carringtonban, miután a legutóbbi mérkőzésünkön, a Fulham elleni FA-kupa-negyeddöntőn megsérült.


A csatár a 3-1-es, legjobb négy közé jutásért vívott diadal során sérült meg, mielőtt a válogatott hetek előtt szünetelt volna a hazai futball.

 

Bár Southgate behívta, a probléma miatt kénytelen volt visszalépni az angol keretből és kihagyta az Olaszország és Ukrajna elleni győzelmeket az Európa-bajnoki selejtezőkön.

 

Marcus hétfőn már ki tudott menni a gyepre az edzőközpontban, de a Vörös Ördögök házi góllövője csak egy könnyített foglalkozáson vehetett részt, távol a többiektől.

 

 

A 25 éves játékos - aki a Real Betis ellen egy távoli szépségdíjas góllal megszerezte szezonbeli 27. találatát – így a spanyol csapat elleni Európa-liga-párharc mindkét mérkőzésén betalált.

 

Rashford állapota aggodalomra ad okot a vasárnapi, Newcastle United elleni Premier League-összecsapás előtt.

 

Ő szerezte a második gólt a Szarkák ellen a Ligakupa legutóbbi döntőjében és a hétvégi, idegenbeli találkozó komoly hatással lesz az első négy helyért folytatott küzdelemre, mivel Eddie Howe csapata jelenleg három pontra van a Vörös Ördögöktől, ráadásul jobb gólkülönbséggel rendelkezik.

 

A United menedzsere, Erik ten Hag valószínűleg a hét folyamán, a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón fog beszélni  Marcusról.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!