Csapathírek a Brentford meccs előtt

Erik ten Hag sokkal jobb teljesítmény reményében fogja pályára küldeni a Manchester United legénységét, amikor szerdán este a Brentfordot fogadják az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök február vége óta első bajnoki sikerükre hajtanak, Thomas Frank fiai azonban legutóbbi 16 Premier League összecsapásukból csak egyet vesztettek el, így biztosan kemény erőpróba elé állítják majd a házigazdákat.

 

A Newcastle elleni hétvégi vereség után némi jó hír is napvilágot látott, Christian Eriksen ugyanis egyre közelebb áll a visszatéréshez.

 

A dán középpályás a Reading elleni FA-kupa győzelem során, januárban elszenvedett bokasérülése óta nem állhat csapata rendelkezésére és bár valószínűleg egykori klubja ellen még korai lenne a pályára lépésén gondolkodni, Ten Hag örömmel erősítette meg, hogy ahhoz már megfelelő erőnléti állapotban van, hogy újra társaival együtt készülhessen.

 

"Nem holnap" - válaszolta Erik kedd délutáni hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy mikor térhet vissza Eriksen.

 

"Már az edzőpályán, a csapattásaival együtt készülhetett a mai napon, szóval majd meglátjuk, hogy mennyire gyorsan tud erőnlétileg előrébb lépni."

 

Aaron Wan-Bissaka is ott van a Carringtonban készülők között, miután betegség miatt nem utazhatott el társaival a vasárnapi, Szarkák elleni idegenbeli megmérettetésre.

 

 

Anthony Martial szintén, miután a 62. percben csereként állhatott be a St. James' Parkban és most pedig harcban lehet azért, hogy a márciusi, manchesteri derbi óta először lehessen a kezdőcsapat tagja.

 

Casemironak még két mérkőzést kell eltiltás miatt kihagynia a márciusi, Southampton elleni piros lapját követően.

 

Alejandro Garnacho a Szentek elleni akkori döntetlen során sérülés miatt hagyta el idő előtt a pályát és továbbra is lábadozik, míg Donny van de Beek hosszabb távon nem számításba vehető térdműtétjét követően.

 

Tom Heaton bokaproblémája miatt ezen a meccsen sem lehet ott társaival, visszatérésére várhatóan a hónap végén kerülhet sor.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brentford

Premier League, 25. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!