Eriksen: Az Old Trafford egy csodálatos stadion

A Manchester United középpályása, Christian Eriksen azt mondja, már más hangulatot érez az Old Traffordon, mióta nyáron a Vörös Ördögök játékosa lett.


A UTD Podcastban Eriksen összehasonlítja a Uniteddel, valamint korábbi klubjaival, hazai pályán szerzett tapasztalatait.

 

Mielőtt tavaly júliusban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, Eriksen az Ajaxot, a Tottenham Hotspurt és a Brentfordot képviselte az Old Traffordon, de elmondása szerint az aura, amit a stadionban érez megváltozott, mióta ebben a szezonban - bokasérülése előtt - rendszeresen hazai játékosként futott ki a gyepre.

 

"Vendégjátékosként a stadionban uralkodó hangulat intenzív volt, de nem volt igazán ijesztő" - mesélte Christian a podcast házigazdáinak a vendégjátékosként játszott mérkőzésekről.

 

"Aztán amikor idejöttem és játszottam, megértem, hogy néhányan - különösen a mostani eredmények miatt - miért félnek itt pályára lépni."

 

"Ők remek emberek, kiváló szurkolók. Ez pedig egy csodálatos stadion."

 

Christian szombaton az Old Traffordon tért vissza a pályára, miután felépült a fent említett sérüléséből, amelyet a Reading ellen szenvedett el még januárban.

 

 

Az Everton ellen csereként szállt be, ez volt a 17. fellépése hazai pályán a 2022/23-as idényben, így a dán válogatott játékos számára már viszonylag megszokottá vált, hogy az Old Traffordon a legendás vörös mezben szerepelhet.

 

Eleinte azonban egy kicsit szokni kellett, ahogy azt David May, Helen Evans és Sam Homewood műsorvezetőknek is magyarázta.

 

"Furcsa volt először kilépni az ’alagút’-ból United-játékosként" - viccelődik Christian, amikor felidézi első United-meccsét az Old Traffordon - ami valójában egy Rayo Vallecano elleni szezon előtti barátságos meccs volt.

 

"Ugyanúgy, mint amikor besétálsz a stadionba, bal helyett jobbra mész az öltözőkhöz, meg ilyesmi."

 

"Szóval ez egy kicsit más érzés volt, mint a megelőző néhány alkalommal itt lenni, különleges volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!