Eriksen: Hogyan igazoltam a Unitedhez

A UTD Podcast e heti epizódjának vendége Christian Eriksen, a Manchester United középpályása.


A dán válogatott játékos a United szombati, Everton ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésén tért vissza a pályára, miután januárban a Reading ellen elszenvedett bokasérüléséből lábadozott.

 

És miközben az elmúlt hetekben Carringtonban visszanyerte erejét, 14-es számú játékosunk szakított egy kis időt arra, hogy szerepet vállaljon a UTD Podcast következő epizódjában.

 

A beszélgetés során Christian visszavisz minket a nyárba azzal a történettel, hogyan csatlakozott a Vörös Ördögökhöz és betekintést nyújt abba a döntésébe, aminek végén Manchesterbe költözött, miután lejárt a Premier League-ben szereplő Brentforddal kötött féléves szerződése.

 

"Nos, végül nyárig a Brentfordnál kötöttem ki, aztán a szerződésem lejárt" - kezdi Eriksen az UTD Podcast házigazdáinak, David Maynek, Helen Evansnek és Sam Homewoodnak nyilatkozva.

 

"Szóval szabadon igazolhatóvá váltam és nyitott voltam az új lehetőségekre."

 

"Abban az időben nem voltam elzárkózva attól, hogy visszamenjek a Brentfordhoz, de látni akartam, mi jön még, vagy lesz-e valami, ami elcsábít attól, hogy ott maradjak."

 

"És aztán persze jött a United."

 

 

Amikor júliusban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, Christian elmondta, hogy Erik ten Hag, a United akkori új menedzsere hogyan befolyásolta a döntésben, hogy az Old Traffordra költözzön.

 

A középpályás a UTD Podcast felvételén megismételte ezt a tényezőt.

 

"Beszéltem a menedzserrel telefonon, és akkor már tényleg el tudtam képzelni magam a Unitednél" - mondta a dán.

 

"Szerencsére ők is megtettek minden lépést és én is."

 

"Szóval, végül is idejönni határozottan különleges volt."

 

Az UTD Podcast új epizódja, amelyben Christian Eriksen is szerepel, április 11-én, kedden 18:00-kor jelenik meg a United alkalmazásban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!