Eriksen: Hogyan alakult át a csapat Ten Haggal

A Manchester United játékosa, Christian Eriksen dicsérte, ahogyan Erik ten Hag kezei alatt átalakult a csapat ebben a szezonban.


A Vörös Ördögök lesújtóan kezdték a Premier League-et, hiszen egymás után veszítették el a Brighton, valamint a dán középpályásunk korábbi klubja, a Brentford elleni mérkőzéseket.

 

A menedzser ekkor is nyugodt maradt és arra koncentrált, amihez a legjobban ért: a győztes kultúra megteremtésére, a játékosok fejlesztésére és egy sikeres csapat felépítésére.

 

A United jelenleg negyedik a tabellán és jó helyzetben van ahhoz, hogy megszerezze a Bajnokok Ligája-kvalifikációt a következő szezonra.

 

A Ligakupát persze már megnyerték és még két trófea felemelésére is van esély: a csapat az Európa-liga negyeddöntőjére és az FA-kupa elődöntőjére készül.

 

 

Az új UTD Podcastban Eriksen elmondja a véleményét arról, hogy Ten Hag hogyan fejlesztette a csapatot ebben a szezonban.

 

"Fegyelmet hozott a futball szempontjából és ötleteket” - mondja Christian.

 

"Az elképzelései a kezdetekhez képest mostanra belevésődtek a játékosokba. Ha most rájuk nézünk, a játékosok tudják, mit csinálnak a pályán.”

 

"Szóval, azt hiszem, kialakított egy struktúrát, megkövetelte a fegyelmet, és aztán persze az ő elképzelése az, hogy egyszerűen szórakoztató focit kell játszani."

 

Korábban Eriksen így nyilatkozott: "Ha összehasonlítjuk a mostani teljesítményt a szezon első néhány meccsével, azt hiszem, teljesen másról beszélhetünk. Már nyertünk egy trófeát, ami szerintem kivételes ahhoz képest, hogy hol kezdtük, és hogy én új emberként csatlakoztam.”

 

"De úgy gondolom, hogy a futball szempontjából természetesen még mindig vannak dolgok, amelyeken lehet javítani. Biztos vagyok benne, hogy a menedzser is ugyanezt mondaná, vannak dolgok, amiken még lehet javítani. Természetesen a bajnoki cím még messze van, de a kupákban szeretnénk minél messzebbre jutni, természetesen meg akarjuk nyerni őket.”

 

Christian Eriksen UTD Podcastja ma (kedden) 18:00-kor jelenik meg a United App-ban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!