De Gea: Victornak jég van az ereiben

David De Gea-nak nem volt kétsége afelől, hogy mi fog történni, amikor látta, hogy Victor Lindelof a Wembleyben odaállt a végső büntetőhöz.


Miután Solly March a Brighton & Hove Albion hetedik büntetőjét a léc fölé lőtte, a hirtelen halálban kettes számú játékosunknak kellett elvégeznie a döntő pontrúgást.

 

Annak ellenére, hogy a svéd válogatott nem egy született góllövő, és ebben a szezonban nem volt rendszeresen az első csapat tagja, De Gea mégis biztos volt benne, hogy betalál, amikor Lindelof begyűjtötte a labdát.

 

A 120 perc gól nélküli döntetlen után minden ezen az egy pillanaton múlott.

 

"Hogy őszinte legyek, meg voltam győződve, amint kihagyták a büntetőt" - mondta De Gea a MUTV-nek. "Láttam, hogy Victor elviszi a labdát és én azt mondtam, hogy 'nyertünk, nyertünk', mert jég van az ereiben. Annyira technikás a labdával."

 

"Megcsinálta, megcsinálta!"

 

 

Ez volt az első alkalom, hogy az általuk csak "Jégembernek" nevezett játékos Luke Shaw-val alkotott egy párt a védelem középen, de De Gea nem panaszkodhatott a duó teljesítményére, amely segített egy újabb kapott gól nélküli mérkőzést lehozni.

 

"Mindkettőjüket jól ismerem, így tudom, hogy milyen jók, most megmutatták, hogy milyen jók labdával, labda nélkül, nagyszerű játékosok" - mondta a spanyol.

 

Mindez azonban nem volt sokkoló De Gea számára, aki tudja, hogy Lindelof mindig készen áll arra, hogy amikor kell, kiálljon a csapatért.

 

Első számú kapusunk hozzátette: "Victor nem szerepelt olyan sokat ebben a szezonban, de ismét nagyon jól játszott. Számomra ő egy nagyszerű középső védő."

 

"Mindig küzd a csapatért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!