Eriksen: Vissza fogunk vágni

A középpályás, Christian Eriksen szerint a Manchester United pozitívan fog reagálni a West Ham United elleni frusztráló, 1-0-s vereségre.


Miután legutóbb csütörtökön, Brightonban egy késői büntetővel kikaptak, a Vörös Ördögök abban bíztak, hogy a fővárosban visszatérnek a győzelem útjára, de Said Benrahma találata ismét a United vereségét jelentette egy nehéz, londoni estén.

 

Bár úgy tűnt, hogy David De Gea semlegesíti az algériai próbálkozását, mégsem tudta kivédeni azt.

 

"Ő [De Gea] az egyik oka annak, hogy ott tartunk, ahol" - védte csapattársát Eriksen.

 

"Ezt újra és újra bebizonyította. Bárkinek lehet egy rossz meccse vagy egy kis hibája."

 

"Megvan a csapatunk és megvannak a képességeink. Vissza kell vágnunk és vissza is fogunk."

 

Tizennégyes számú játékosunk úgy véli, hogy a maihoz hasonló vereségek alkalmával nem használtuk ki a lehetőségeinket: "A mai naphoz hasonló szűk vereségeknél nem használtuk ki a lehetőségeinket. Szerintem jól kezdtük a meccset, és úgy éreztük, hogy jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy kézben tartsuk azt."

 

 

"Azt hiszem, ez volt a helyzet sok olyan mérkőzésen, amelyet elvesztettünk, vagy amelyet ebben a szezonban játszottunk. Sok lehetőségünk volt arra, hogy korán lezárjuk a meccseket, ami sajnos nem sikerült. Ezt ma is láthattátok."

 

"A Premier League-ben a csapatok kemények és elég jók ahhoz, hogy megbüntessenek minket, ha nem használjuk ki őket."

 

A Kalapácsosok elleni összecsapásunk volt az 57. mérkőzésünk ebben a szezonban - a legtöbb az európai öt topligában szereplő csapatok közül.

 

A rengeteg meccs ellenére Eriksen nem gondolja, hogy ez nagyban hozzájárul a formánk visszaeséséhez: "Nem hiszem. Azt hiszem, az ember belerázódik a meccsek ritmusába."

 

"Ez a szezon a végéhez közeledik, de úgy gondolom, még mindig megvan bennünk az energia, hogy menjünk előre, és az energia, hogy megnyerjük a meccseket."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a következő öt meccsre is meglesz az energiánk, hogy erősen fejezzük be a szezont."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!