Ten Hag megerősíti Rashfordba vetett hitét

Erik ten Hag kifejtette, hogy szeretné, ha Marcus Rashford meghosszabbítaná szolgálatait a Manchester Unitednél, miután "csodálatosnak" nevezte a csatár jelenlegi teljesítményét.


A holland elmondta, hogy szerinte Rashford is maradni akar, ugyanakkor kijelentette, hogy a tárgyalások a szerződésről jelenleg nincsnek fókuszban.

 

Ten Hag kijelentette, hogy számára a prioritás, hogy Rashford stílusosan zárja a szezont, és az angol csatár további góljainak kilátása táplálja azon törekvésünket, hogy a Premier League-ben az első négy közé kerüljünk, és megnyerjük az FA-kupát.

 

"Marcus maradni akar. Mi is azt akarjuk, hogy maradjon. Úgyhogy szerintem meg fogjuk találni a megfelelő megoldást" - mondta magabiztosan Ten Hag, amikor a csatár helyzetéről kérdezték.

 

"De nem beszélek róla folyamatosan. Elengedem a dolgot."

 

 

Rashford köztudottan több gólt szerzett ebben a szezonban, mint bármelyik másik idényben azóta, hogy Ten Hag honfitársa, Louis van Gaal alatt 2016. februárjában berobbant a United első csapatába.

 

És bár a hétvégi, Bournemouth elleni kiránduláson való részvétele attól függ, hogy legyőzi-e betegségét, Marcusnak még mindig szurkolunk, hogy növelje 29 találatát, mielőtt a szezon június 3-án véget ér.

 

"Ez [a szerződéskötési folyamat] számomra jelenleg nem fontos. Rashy számára szintén nem" - tette hozzá Erik.

 

"Számára fontos, hogy még több gólt szerezzen ebben a szezonban. Csodálatos szezont fut."

 

"A csapat is csodálatos szezont fut. Most be kell jutnunk a Bajnokok Ligájába. Erre kell koncentrálnunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!