Scholes reméli Nasri leigazolását

Paul Scholes reméli, Samir Nasri csatlakozni fog a Manchester Unitedhez, valamint negatív kritikákkal illette a játékos jelenlegi klubját is.


Nasri Emirates béli jövõje bizonytalan, mivel már csak egy év van hátra jelenlegi szerzõdésébõl és a United, valamint helyi riválisa, a City is érdeklõdik iránta.

 

Egyes jelentések szerint a francia válogatott szívesen költözne az Old Traffordra, valamint azt is tudni vélik, hogy a Premier League bajnoka 20 millió fontot ajánlana Nasri játékjogáért.

 

Mikor megkérdezték Paul Scholes-t, hogy mi a véleménye arról, Nasri lehet a Manchester Unitedbe igazol a nyár folyamán, így felelt: "Remélem."

 

Scholes az elmúlt szezon végén visszavonult az aktív futballtól és elmondta, élvezte a számos csatát, melyet az Arsenallal vívtak ragyogó karrierje során.

 

A korábbi középpályás azt is elmondta, Sir Alex Ferguson "nem engedheti meg", hogy a United hat évig trófea nélkül maradjon, ahogy az Arsenal.

 

 

"Õk csak áltatják magukat, hogy becsapjanak" - mondta.

 

"Talán õk játszák a legszebb futballt, de ez nem mindig hoz olyan eredményeket, melyekre szükségük lenne. Nem zavar, hogy azt mondják az emberek, õk a legjobban futballozó csapat, mert amíg õk ezt teszik, addig mi (a United) mérkõzéseket nyerünk."

 

"Õk játszák a legjobb focit, amit érdemes nézni néha, de mi értelme van ennek a játéknak, ha nem nyernek semmit? Nem csak ez az egyetlen gondjuk, õk lehet, hogy elvesztik legjobb játékosaikat, (Cesc) Fabregas-t, (Samir) Nasrit és (Gael) Clichyt [utóbbi már a Manchester City játékosa]."

 

"Nem gondolom, hogy a menedzserünk megengedhetné, hogy ez a klub hat éven keresztül semmit se nyerjen."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!