Rashford reakciója a dupla elismerésre

Marcus Rashford számára gyümölcsöző volt a 2022/23-as év díjátadó gálája, mivel a Sir Matt Busby Év játékosának járó elismerés mellett a társaktól is ő kapta a legtöbb szavazatot.


Marcus remek formában játszott ebben a szezonban. 30 gólt szerzett és a szurkolók őt választották az idény legjobbjának, így 1998 után első alaklommal ismét egy saját nevelésű játékos vehette át a Sir Matt Busby Év Játékosa díjat.

 

Emelett a csapatársak körében is ő bizonyult a legnépszerűbbnek és lett így ezen a voksoláson is az Év Játékosa.

 

Amikor átvette a csapattársak által megszavazott elismerést, Rashford azt mondta, hogy büszke arra, hogy azok, akikkel az öltözőn osztozik ebben a rangos elismerésben részesítették őt.

 

"Nyilvánvaló, hogy ez büszke pillanat számomra" - mondta. "Úgy érzem, hogy több gólt kellett volna szereznem, de tudjátok, mindig van hova fejlődni."

 

"Ez lesz, amit a következő szezonban csinálni fogok."

 

"Elégedett vagyok azzal, ahogy sikerült teljesítenem, de már alig várom, hogy fejlődjek és remélhetőleg ennél is jobb eredményt érhetek el a következő szezonban."

 

 

Néhány perccel azután, hogy átvette a játékostársaktól kapott Év Játékosa elismerést, Rashford visszatérhetett a színpadra, hogy a szurkolói szavazással odaítélt Sir Matt Busby Év Játékosa elismerést is átvegye, melyet korábban Bruno Fernandes, Wayne Rooney, illetve Ruud van Nistelrooy is megkapott, hogy csak egy pár nevet említsünk.

 

Rashford kifejezte örömét és elmagyarázta, hogy talált önmagára a szezon kezdetét követően tele bizonyítási vággyal.

 

"Óriási büszkeséget érzek" - mondta. "Abban reménykedem, hogy mégtöbb akadémiai játékos juthat el idáig és veheti majd át ezt a díjat és átérezhetek majd, amit most én is érzek."

 

"A fő ok, amiért olyan állapotban értem vissza a szezonra, amilyenben voltam a pihenés volt, ez volt az első nyaram, amikor erre is jutott idő."

 

"Utána pedig éhes voltam a sikerre, arra, hogy elkezdhessem a közös munkát az új menedzserrel és az új stábbal. Csak a pozitív érzésekre koncentráltam, az idei szezon alapján pedig ez bevált. Remélem, hogy továbbra is így lesz és haladhatunk előre."

 

"Nagyon boldog vagyok, nagyon elégedett vagyok. Szeretnék nagy köszönetet mondani a csapattársaimnak, a személyzetnek, mert nélkülük, a támogatásuk nélkül nem láthatnátok a legjobb formámat."

 

"Nagyra értékelem mindannyiótokat és nagyon köszönöm!"

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!