Hivatalos: Rashford hosszabbított

Marcus Rahsford aláírta új szerződését, mely 2028 június 30-ig meghosszabbítja a Manchester Unitednél való tartózkodását.


A wythenshawe-i születésű saját nevelésű játékos 2016-os bemutatkozása óta 359 meccsen lépett eddig pályára és 123 gólt szerezett a klub színeiben. 

 

Marcus nagyszerű szezont zárt legutóbb, 30 gólig jutott és elnyerte a szurkolók, valamint a csapattársak szavazatai alapján is az év legjobbjának járó elismerést.

 

Marcus így nyilatkozott:

"7 éves kisfiúként hatalmas álmokkal csatlakoztam a Manchester Unitedhez. Ugyan az a szenvedély, büszkeség és siker iránti elkötelezettség hajt még most is minden alkalommal, amikor abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a csapat mezét viselhetem."

 

"Volt már pár elképesztő élményem ennél a csodálatos klubnál, de még mindig sokminden van, amit elérhetek, ennek érdekében pedig továbbra is könyörtelenül eltökélt vagyok, hogy trófeákat nyerjek itt."

 

"Mivel egész életemben United szurkolói is voltam, nagyon jól tudom, hogy milyen felelősséggel jár a címert képviselni, emiatt pedig ugyan úgy megélem a csúcs- és mélypontokat egyaránt, mint a szurkolóink. Biztosíthatlak benneteket, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapat elérje azt a szintet, amelyre képes és ugyan ezt az elszántságot érzem az öltözőben is."

 

"A menedzserünk miatt nagyon izgatott vagyok a jövőre nézve."

 

 

John Murtough is megszólalt a hosszabbítás okán:

"Mióta 18 évvel ezelőtt Marcus csatlakozott az Akadémiához megtestesíti mindazt, ami egy sikeres United játékost jellemez. Zseniális, tehetséges, ugyanakkor alázatos, elhivatott és motivált. A legjobb éveibe lépett és tudjuk, hogy sokminden vár még rá. Tudjuk, hogy sikeréhes és azt is, hogy ezeket a Manchester Uniteddel akarja elérni."

 

"Erik en Hag mellett tökéletes környezetben van, ez pedig biztosítja, hogy továbbra is a világ legjobb támadói között szerepelhessen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!