Eriksen: Készen fogunk állni az új szezonra

Christian Eriksen elismeri, hogy a Manchester United számára megterhelő volt az előszezon, de biztos benne, hogy ő és csapattársai annál jobbak lesznek a 2023/24-es szezon rajtjára.


Eriksen az első órában játszott, amikor a Vörös Ördögök  négymeccses amerikai túrája a Borussia Dortmund elleni 3-2-es vereséggel véget ért Las Vegasban.

 

Erik ten Hag csapata most visszatér Manchesterbe, és a két utolsó barátságos mérkőzés - a Lens és az Athletic Club elleni - után augusztus 14-én, hétfőn a Wolverhampton Wanderers elleni hazai mérkőzéssel megkezdődik a Premier League-idény.

 

Eriksennel a Dortmund elleni mérkőzés után az Allegiant Stadionban beszélgettünk, és kijelentette, hogy minden egyes pályára lépés alkalmával élesebbnek érzi magát.

 

 

"Jó volt” - mondta a kreatív középpályás. "Egyre könnyebben megyek a meccsekre, egyre felkészültebbnek és energikusabbnak érzem magam. Kemény volt a sok foglalkozás, utazás és edzés, de jó érzés, hogy beindulsz, és érzed, hogy testileg is jó formába kerülsz, és jó érzés, hogy egyre többet játszhatsz."

 

A dán folytatta: "Kemény előszezonra számítunk, bárhová is megyünk. Mindenki örül, hogy hazamehet, de mi élveztük az itt töltött időt. Az előszezon az önbizalom és a játékpercek megszerzéséről szól, hogy felkészüljünk az igazi munkára, ami természetesen a Premier League. Ezért csináljuk az előszezont, hogy felkészüljünk az igazi meccsekre. Bele kell ásni magunkat az előszezonba, és amikor elkezdődik a bajnokság, készen kell állnunk, és mi készen is fogunk állni."

 

Összesen 235 168 szurkoló nézte meg a United négy mérkőzését az Államokban, és Eriksen dicsérő szavakkal illette a fantasztikus támogatásukat.

 

"Szerintem hihetetlen, hogy ennyi szurkoló megjelent a szállodában, az edzőpályán és a stadionban is" - mondta a 31 éves játékos.

 

"Ez különleges, és mi megpróbáltunk valamit visszaadni azzal, hogy azt a futballt játsszuk, amit szeretünk, és megpróbálunk gólokat szerezni, és hagyjuk, hogy ők is ugyanúgy élvezzék a játékot, mint mi."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!