Információk Varane állapotáról

A Manchester Unitednek várnia kell arra, hogy kiderüljön, Raphael Varane is felkerül-e a klub sérültlistájára.


A franciát a Nottingham Forest elleni 3-2-es győzelem félidejében hozták le a pályáról, a Vörös Ördögök ekkor 2-1-es hátrányban voltak.

 

A középhátvéd helyére Victor Lindelof került be, aki Lisandro Martinez helyett ugyanebben a szakaszban lépett pályára az előző Old Traffordon rendezett találkozónkon, a Wolverhampton Wanderers elleni 1-0-s diadal alkalmával, a 2023/24-es szezon nyitómeccsén.

 

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ten Hagot Varane állapotáról kérdezték, a következő napirendi pont az Arsenal elleni kirándulás lesz, amely egyike annak a két csapatnak, amely a tavalyi szezonban a Premier League-ben előttünk végzett.

 

 

"Panaszai voltak" - árulta el a menedzser. "Ezért nem akartunk kockáztatni. Tudjuk, hogy itt van Harry Maguire és Victor Lindelof, akik megfelelő helyettesek."

 

"Szóval nem vállaljtuk a kockázatot, de hogy mi a panasza, és hogy tényleg mennyire rossz a helyzet, azt nem tudjuk. Várnunk kell."

 

Maguire visszatért a meccskeretbe, és a kispadon ült, miután kihagyta a múlt hétvégi, Tottenham elleni vereséget.

 

Társa, az angol védő, Luke Shaw is a pálya szélére kényszerül, akárcsak egy másik Háromoroszlános válogatott Mason Mount, míg a holland balhátvéd, Tyrell Malacia szintén hiányzó.

 

Reményeink szerint azonban a csatár, Rasmus Hojlund jövő vasárnap az Emirates Stadionban debütálhat.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!