Hojlund: Össze kell tartanunk

A Manchester United támadója, Rasmus Hojlund keddi, Galatasaray elleni duplája végül hiábavaló volt, a Vörös Ördögök 3-2-es vereséget szenvedtek a török óriástól odahaza.


A dán válogatott játékos kétszer juttatta előnyhöz Erik ten Hag csapatát, de a vendégek három gólja biztosította, hogy a United elveszítse szezonbeli második Bajnokok Ligája-mérkőzését is.

 

A vereséget követően - amelyből Casemiro két sárga lap miatt már a Galatasaray győztes gólja előtt kiszállt - Rasmus arra biztatta csapattársait, hogy maradjanak egységesek, így térhetnek vissza a győztes útra.

 

"Nem szabad elfelejtenünk, hogy nem kaphatunk gólt rögtön azután, hogy szereztünk egyet" - mondta. "Volt már néhány olyan meccsünk, ahol csak úgy betaláltak, miután mi gólt lőttünk."

 

"Szóval holnap elemezni fogjuk ezt, és megbeszélni a csapattal."

 

"És persze, most egy nehéz időszak következik, de össze kell tartanunk, csak így tudunk kijutni ebből a gödörből."

 

Hojlund első góljával már a 17. percben előnybe kerültek a Vörös Ördögök, a csatár remekül érkezett, hogy Marcus Rashford kemény beadását a kapuba fejelje.

 

 

"Számomra az a lényeg, hogy oda érjek" - mondta Rasmus az első próbálkozásáról. "Mindig megpróbálok a veszélyes helyzetekbe kerülni."

 

"Azért vettek meg, hogy gólokat szerezzek, és most örültem, hogy ma kettőt is sikerült. És ha Marcusról beszélünk, most már tudja, hogy tudom tartani a tempóját, amikor kontrázunk, és ma láttunk egy villanást ebből."

 

A második gól, egy erőteljes futás és egy gyönyörű befejezés után született, amit Hojlund a "jellegzetes" góljának nevez, és ami jól mutatja a nyers tempóját, higgadtságát a támadó pozíciókban.

 

"Igen, jó érzés volt" - mondta a 20 éves játékos, leírva az érzelmeket, amikor először szerzett gólt az Old Traffordon.

 

"Hihetetlen gól volt. Szeretem ezt egy jellegzetes Rasmus-gólnak nevezni, tudod, a bal oldalról indulva, sokat futva."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!