Hojlund: Lassan, de fejlődöm

Rasmus Hojlund elégedett azzal, ahogyan a Manchester Unitedben kezdte pályafutását, és a dán bízik abban, hogy hamarosan elkezdenek majd potyogni számára a gólok.


Hojlund már három találatot jegyez a Bajnokok Ligájában, de annak ellenére, hogy eddigi hat élvonalbeli fellépése mindegyikén lenyűgöző teljesítményt nyújtott, még mindig várat magára az első bajnoki gólja.

 

Tizenegyes számú játékosunk - aki már most a szurkolók egyik nagy kedvence - tudja, hogy van még hova fejlődnie, és hogy csatárként ő még messze nem egy kész játékos.

 

"Tudom, hogy mit érek. Tudom, hogy minden nap teljesítenem kell, mert a Manchester Unitedért játszom" - mondta Hojlund az Old Traffordon a riportereknek.

 

"Végül is még csak 20 éves vagyok, és még nem vagyok kész. Még sokat kell fejlődnöm, lassan, de haladok előre."

 

"Úgy vélem, jól kezdtem a szezont, most pedig tovább kell építkeznünk, és a gólok majd jönnek a Premier League-ben."

 

Lehet, hogy a gólok még nem esnek a kívánt ütemben, de Hojlund nagyra értékeli a támadó társával, Marcus Rashforddal egyre szorosabbra fűződő kapcsolatát.

 

 

"Igen, látszik, hogy próbáljuk megtalálni egymást" - tette hozzá Rasmus.

 

"A Sheffield United elleni meccsen majdnem gólpasszt adott nekem, és azt hiszem, a Bajnokok Ligájában már kétszer is asszisztált nekem."

 

"Határozottan keressük egymást a pályán, és én is megpróbáltam őt megtalálni egy mély passzal, szóval jó a kapcsolatunk."

 

Most Hojlund első manchesteri derbije előtt áll, és reméli, hogy megismételheti a párosítás múltjának egy híres pillanatát.

 

"Természetesen Wayne Rooney ollózós gólját!" válaszolta a United-szurkoló Hojlund, amikor a Vörös Ördögök City elleni kedvenc góljáról kérdezték.

 

"Erre mindenki emlékszik, nem igaz?"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!