Ten Hag optimista a jövőre nézve

Erik ten Hag üdvözölte a Manchester United új befektetőit és már a jövőbe tekint.


A menedzsert a szenteste napján bejelentett, de hivatalos még nem véglegesített INEOS tranzakcióról kérdezték a kedd esti, fordulatokkal teli, Aston Villa ellen 3-2-re hazai pályán megnyert bajnoki mérkőzést követő hivatalos sajtótájékoztatón.

 

A Vörös Ördögök 2-0-s hátrányban vonulhattak a szünetre az Álmok Színházában, de Alejandro Garnacho duplájával és Rasmus Hojlund első Premier League találatával megfordították a találkozót.

 

"Nem hiszem, hogy ez hatással lett volna a játékosokra" - kezdte Ten Hag. 

 

"Ami engem illet, én a teljes folyamat során végig tájékoztatva voltam, előbb Richard Arnold, majd később Patrick Stewart révén."

 

"Tehát tudtam, hogy mi történik a háttérben. Igen, már nagyon várjuk, hogy mit hoz a jövő. Szerintem pozitív a klub számára, hogy ők (INEOS) már házon belül vannak és szerepet vállalnak. Rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a sport legmagasabb szintjein: F1, biciklis csapat, más futball klubok. Ez csak segíthet és támogathat minket abban, hogy elérjük céljainkat. Tehát nagyon várjuk. Ők együtt akarnak dolgozni velünk, mi pedig velük."

 

 

Egy másik, a mérkőzést közvetítő csatorna számára adott interjúban Ten Hag arról beszélt, hogy már a várhatóan fényes jövőbe tekint előre, miután a 2023-as évből már csak egy tétmérkőzésük van hátra, amikor a Boxing Dayen remek játékkal a Newcastle United ellen 3-1-es győzelmet arató Nottingham Foresthez látogatnak majd.

 

"Optimisták vagyunk" - tette hozzá.

 

"A teljes folyamat során végig tájékoztatva voltunk, szóval tudtuk, hogy mi történik. Ez nagyon jó, én pedig várom, hogy együtt dolgozzak velük. Ez nagyon pozitív a Manchester Unitednek, tudom. Most az idei évből még hátralévő mérkőzéskre és arra koncentrálunk, hogy nyerjünk. A szezonunk szempontjából nagyon fontos volt, hogy talpra tudtunk állni és megmutattuk a karakterünket."

 

"Nagyon fontos ennek a csapatnak, hogy legyen egy olyan alapunk, amelyre építkezhetünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!