Ten Hag: Az INEOS érkezésével emelnünk kell a színvonalon

Erik ten Hag kihangsúlyozta a színvonal emelésének fontosságát a Manchester Unitednél, kiemelve, hogy Sir Jim Ratcliffe és az INEOS kisebbségi befektetése már most új lelkületet kölcsönzött a klubnak.


A United decemberben adott ki hivatalos közleményt arról, hogy megállapodást kötöttek Ratcliffe-fel, hogy 25 százalékos tulajdonrészt szerez a klubban. Az egyezség értelmében ő és az INEOS veheti át az irányítást a futball szakmai döntések felett, bár a The Athletic szerdai információi szerint a háttér munkatársakkal azt közölték, hogy sokkal többről lesz szó, mint pusztán a sporttal kapcsolatos kérdésekben való döntéshozatal.

 

Az INEOS a legfelsőbb vezetői szinten már meg is kezdte a változtatásokat, ugyanis pár napja arról számolhattak be, hogy ügyvezető igazgatónak szerződtették a Manchester City-től Omar Berrada-t, amely igencsak nagy szakmai fogásnak tűnik.

 

Amikor Ten Hagot pénteki sajtótájékoztatóján az INEOS szerepvállalásáról kérdezték, a holland menedzser arról beszélt, hogy egyetértés van közöttük azt illetően, hogy változásra van szükség az Old Traffordon.

 

 

"Ez (az INEOS befektetése) új lelket öntött az egész klubba. Mindenki felismerte, hogy a klubnál most az átalakulás időszaka zajlik és mivel szeretnénk magasztos célokat elérni és változtatnunk kell a színvonalon, ezért már másfél évvel ezelőtt megkezdtük ezt a folyamatot" - kezdte.

 

"Biztos vagyok benne, hogy az INEOS és én is hasonlóan gondolkodunk erről. Felismertük a változás szükségességét és már az előző szezonban megkezdtük a folyamatot az öltözővel, de számos egyéb területen is. Nagyon örülök, hogy ebben támogatást élvezek és a többi területen is emelnünk kell a színvonalat, jobban együtt kell működnünk, az INEOS-nak pedig erre nagy hatása lehet."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!