Hivatalos: Omar Berrada az új vezérigazgató

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Omar Berradat nevezték ki új vezérigazgatónak.


A klub eltökélt szándéka, hogy a labdarúgást és a pályán nyújtott teljesítményt ismét minden tevékenységének középpontjába helyezze. Omar kinevezése az első lépés ezen az úton.

 

Az európai labdarúgás egyik legtapasztaltabb vezetőjeként Omar a labdarúgásban és a kereskedelemben szerzett tapasztalatokkal, valamint sikeres vezetői tapasztalattal és szenvedéllyel segíti a klubot a változások irányításában.

 

Jelenleg a City Football Group labdarúgásért felelős operációs igazgatójaként 11 klubot felügyel öt kontinensen, ezt megelőzően pedig a Barcelonánál töltött be vezető beosztásokat.
 
Kifejezett célunk, hogy a Manchester Unitedet újra címeket nyerő klubként állítsuk helyre. Örülünk, hogy Omar csatlakozik hozzánk, hogy segítsen elérni ezt a célt, hogy - Sir Matt Busby szavaival élve - a Vörös zászló ismét az angol, az európai és a világ labdarúgásának csúcsán loboghasson.


 
Omar munkába állásának pontos időpontját később fogjuk megerősíteni, addig is Patrick Stewart ideiglenes vezérigazgatóként folytatja.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!