Ten Hag tisztázta Rashford helyzetét

Marcus Rashford azzal a céllal várhatja a vasárnapi FA-kupa összecsapást, hogy tovább javítsa a nagy mérkőzéseken elért kiváló mérlegét és sorozatban harmadszorra is eredményes tudjon lenni.


Menedzsere, Erik ten Hag a Liverpool elleni kupamérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján eloszlatott minden pletykát, amely az angol válogatott szélső manchesteri jövőjével kapcsolatos.

 

Az egyik kérdésre, amely a saját nevelésű sztárra vonatkozott, így felelt a holland szakember:

"Nem azért kötöttünk vele új, négy éves szerződést az előző idényben, hogy most eladjuk őt."

 

"Neki részének kell lennie ennek a projektnek. Szóval mi erről a témáról nem beszélünk."

 

 

Rashford a Liverpool elleni, korábbi mérkőzésein hat alkalommal tudott már eredményes lenni és csak a Leicester City ellen termelékenyebb karrire során nyolc találattal.

 

Betalált a két klub legutóbbi FA-kupa találkozóján is, amikor a koronavírus világjárvány miatt 2021-ben zárt kapuk mögött rendezett derbin higgadt befejezéssel járult hozzá a 3-2-es sikerhez.

 

A 26 éves játékos egészen biztosan kulcsszereplője lesz a most vasárnap délutáni kuparangadónak is, sebességére pedig ugyanúgy nagy szükség lesz majd a vendégek védelmének feltörésében, mint a múltban.

 

A Vörös Ördögök 10-ese szerezte csapata mindkét gólját 2018-ban az Old Traffordon a Jürgen Klopp fiai ellen a 2-1-re megnyert bajnokin és várhatóan ezen a hétvégén is ott fog ólálkodni a Mersey-partiak kapuja előtt.

 

Marcus az új évben négyszer zörgette meg az ellenfelek hálóját, a múlt hévégi, Everton elleni 2-0-s bajnoki győzelem során értékesített büntetőjét megelőzően pedig a városi rivális City ellen lőtt gólt az Etihad Stadiumban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

FA-kupa negyeddöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!