Rasmus: McCarthy segít a támadóknak

Rasmus Hojlund elárulta, hogy a Manchester United edzőjével, Benni McCarthyval való találkozók segítenek a csatároknak a támadójáték fejlesztésében.


A dán játékos hazája válogatottjánál van, miután a vasárnapi, Liverpool elleni mesés, 4-3-as győzelemmel végződött mérkőzésen visszatért sérüléséből.

 

A helyi médiával folytatott beszélgetés során Rasmust arról kérdezték, hogy milyen pazar góllövőformában van azóta, hogy a Boxing Dayen, az Aston Villa ellen megszerezte első Premier League-találatát, és mi változhatott meg, ami kiváltotta ezt az eredményes sorozatot.

 

Tizenegyes számú játékosunk elmagyarázta, hogy a támadóhármas hogyan igyekszik együtt dolgozni annak érdekében, hogy több lehetőséget tudjunk kialakítani, a két szélső pedig támogatja a középcsatárt.

 

"Mondhatni, hogy jobban egymásra találtunk" - mondta. "Volt néhány megbeszélésünk Benni McCarthyval, ahol megbeszéltük a dolgokat. Nem csak én és a két másik játékos volt ott a megbeszélésen, hanem mindenki a támadósorból."

 

"Arról beszéltünk, hogy jól játsszuk meg egymást, és segítsük egymást, mert így érhetjük el a legjobb eredményeket."

 

"Néztünk néhány videot, aztán volt utalás arra, hogy itt-ott néhány dolgot jobban kellene csinálni" - tette hozzá. "Láthattuk ezt, és aztán a pályán, az edzéseken és a mérkőzéseken is megvalósítottuk."

 

 

Hojlund a Svájc és a Feröer-szigetek elleni barátságos meccseken szeretné tovább növelni a tíz mérkőzésen szerzett hét gólos válogatott mérlegét.

 

"Igyekszem megfelelően edzeni és minden egyes nap felkészülni" - mondta.

 

"Az erősségeimre és a gyengeségeimre is edzek. Egyre jobb és jobb lettem. Volt egy [nagyjából] jó hónapom, de ez hosszú időn át tartó kemény munka eredménye."

 

"Kicsit jobban megyek, mint a Premier League szezon elején."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!