Ten Hag Casemiroról, Martialról és Rashfordról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss információkkal szolgált a közelmúltban sérülés miatt hiányzó középpályása, Casemiro állapotával kapcsolatban, de Anthony Martial helyzetéről és Marcus Rashford formájáról is szót ejtett.


A Vörös Ördögök 18-asa a drámai körülmények között, hosszabbításban 4-3-ra megnyert Liverpool elleni FA-kupa mérkőzés előtt szenvedett térdsérülést, amely okán a brazil válogatott keretében is kikerült.

 

A szezon hátralévő része nagyon sűrűnek ígérkezik, amely egyik első állomásaként a manchesteriek a Brentford vendégeként folytatják szereplésüket a Premier League-ben, azzal a céllal, hogy a végelszámolásnál odaérjenek a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikére.

 

Ehhez pedig minden játékosára nagy szüksége lesz a csapatnak, így természetesen az újságírók a régóta hiányzó Luke Shaw és Anthony Martial állapotáról is érdeklődtek, illetve szóba került az előző idény vezéregyénisége, Marcus Rashford formája is.

 

 

"Nehéz arra rámutatni, hogy melyik mérkőzésen térhet vissza [Luke Shaw]" - kezdte.

 

"De a terv az, hogy még a szezon vége előtt újra a csapatban lesz és néhány mérkőzésen játszani is fog."

 

"Casemiro már teljesített néhány edzést kint a pályán, tegnap pedig már a csapattal közösen készülhetett. Szóval jól halad a visszatérést tekintve, de majd holnap [szombaton] hozunk arról döntést, hogy már kezdhet-e vagy még kivárunk ezzel kapcsolatban."

 

"Martial is már az edzőpályán készülhet, de még nem a csapattal együtt. Rajta és azon múlik, hogy milyen gyorsan tud újra olyan szintre kerülni, hogy csatlakozhasson. Hogy mit mutat magából."

 

"Az az angol szövetségi kapitányon múlik, hogy játszatja-e [Rashfordot]. De természetesen azzal ő is tisztában van, hogy nagy a konkurenciaharc a posztján, az viszont persze a neve mellett szól szerintem, hogy ő már számtalanszor bizonyított, hogy mire képes ilyen helyzetekben."

 

"Ő egy fantasztikus játékos az angol válogatott számára és számunkra is, de természetesen ő ott akar lenni az Eb-n. Emellett pedig nyerni akar. Velünk is. Trófeákat akar szerezni. Mi pedig most olyan helyzetben vagyunk, hogy erre lehetőségünk is van. De ott akar lenni a Bajnokok Ligájában is. Szóval ő abszolút hozzá akar járulni a csapat teljesítményéhez és jó produkcióval előrukkolni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!