Jones lehetõségre vágyik

Phil Jones máris úgy érzi, hogy beilleszkedett új klubjánál és amint eljön számára az esély, hogy pályára lépjen a Manchester United felnõtt csapatában, azonnal le fog csapni a lehetõségre.


Sir Alex Ferguson korábban elárulta, a legnehezebb dolog az egykori Blackburn védõ megszerézsében az volt, hogy meggyõzze az angol U-21-es válogatott játékost arról, megfelelõ mennyiségû játéklehetõség fog számára biztosítani már elsõ manchesteri évében is a Vörös Ördögök felnõttjei között.

 

Azonban Jones reálisan tekint a lehetõségeire, és elég magabiztos azt illetõen, hogy tudja, készen fog állni arra, hogy kiszorítsa újdonsült csapattársait a kezdõcsapatból.

 

"Napról-napra világklasszis játékosokkal edzhetek és játszthatok együtt" - kezdte a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"Tudom, hogy nagy harc folyik a csapatba kerülésért. Minden pozícióért vért izzadnak a játékosok, de ez csak egészségesebb légkört teremt a kereten belül."

 

"Továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy elinduljak a felfelé vezetõ úton. Amint megfogom kapni a lehetõségemet, úgy élni is fogok vele."

 

 

Jones-t minden újdonsült csapattársa nagy szeretettel üdvözölte, amikor csatlakozott a már az Amerikai Egyesült Államokban edzõtáborozó kerethez Seattleben, és reményei szerint a Chicago Fire elleni következõ mérkõzésen már debütálhat is új csapatában.

 

"Még éppenhogy csak elmerültem az új közeg megismerésében" - tette hozzá.

 

"Eltart egy ideig, mire teljesen beilleszkedek, de nagyon örülök, hogy itt lehetek. Ez egy hatalmas klub, valószínûleg a világ legjobb klubja és egyszerûen boldog vagyok."

 

"A barátnõmmel nyaraltam, amikor felhívott a Fõnök és elmondta, hogy érdeklõdik irántam, meg ilyesmi. Innentõl pedig olyan gyorsan haladtak a dolgok, hogy most már itt vagyok."

 

"Ilyen hívásról álmodik mindenki, éppen ezért nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek."

 

"Hihetetlen klasszist képviselnek a csapattársaim. Bár még csak most illeszkedek be a közegbe, de már most nagyon élvezem. Fantasztikusan fogadtak a társaim, úgyhogy már szinte otthon érzem magam közöttük."

 

A sokoldalú középhátvéd, aki tud a középpályán is játszani, még a szüleivel él, tehát továbbra is két lábbal a földön jár, annak ellenére, hogy mekkora pénzösszeg ellenében váltott klubot pár héttel ezelõtt.

 

"Nem, nem szeretném, ha ez megtörténne velem" - felelte arra a kérdésre, hogy nem gondol-e a sztárság érzésére.

 

"Továbbra is a családommal élek együtt, még csak 19 éves vagyok, és annak ellenére élvezem a helyzetet, hogy ez a nagy váltás az életemben egy kicsit korán történt."

 

"A családom segít abban, hogy ne szálljak el magamtól, és biztosítják, hogy csakis a futballra kelljen koncentrálnom."

 

"Természetesen már nézegetem a házakat Manchesterben, mivel 19 évesen is szükségem van egy házra. Lehet, hogy õrültség, de úgy hiszem, a futball errõl szól!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!